Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Augusztus 09. 17:07, hétfő | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Cigi helyett verést kapott

Cigi helyett verést kapott

A fővárosi rendőrök befejezték a nyomozást.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály eljárást indított ismeretlen tettes ellen, aki 2020. augusztus 30-ról 31-re virradóan a III. kerületi Bécsi úton úgy megvert egy férfit, hogy az másnap a kórházban belehalt sérüléseibe – közölte a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói 48 órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható L. Roland dunaharaszti lakost, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek.

Az eljárás során kiderült, hogy 2020. augusztus 30-án egy fiatal társaság szórakozott egy III. kerületi étteremben. Az este során többször is kimentek az utcára dohányozni és fényképezkedni. Egyik alkalommal egy számukra ismeretlen férfi lépett oda hozzájuk, hogy cigarettát kérjen tőlük. Mivel nem kapott, szóváltás alakult ki, amely során az egyik fiatalember a férfit többször megütötte.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályának nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a napokban átadták az illetékes Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.