Városlista
2024. szeptember 1, vasárnap - Egon

Hírek

2010. Március 20. 07:04, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Ciki! Leszakadt a szépségről a ruha!

Ciki! Leszakadt a szépségről a ruha!

Katherine Heigl díjat nyert, ám színpadi köszönőbeszédét még az estélyije is unta... A hacuka pántja elszakadt, így majdnem felfedve a melleit.

A Las Vegas-i ShoWest díjátadón két váratlan dolog is történt, és mindegyiknek ugyanaz volt a főszereplője. Először azon kerekedtek el a szemek, hogy Katherine Heigl lett az év színésznője, majd pedig a köszönőbeszéde közben állt el a jelenlévők lélekzete. Persze nem a szavak voltak annyira érdekesek, hanem a ruhájának pántja, amely a nagy hálálkodás közepén egyszerűen elszakadt... De a Grace klinika sztárjának sajnos helyén volt az esze, és a keze is. Amint megérezte, hogy a mellén csúszni kezd a textilréteg, odakapott, és magát markolászva próbálta folytatni a betanult szöveget. Viszont zavarában nem nagyon tudott épkézláb gondolatot mondani, ezért a házigazda, Billy Bush odalépett, és átvette a ruhatartó szerepét.

Ha az élet kevesebb lélekjelenléttel áldja meg Katherine-t, akkor történelmi pillanatokban lehetett volna részünk. Heigl ugyanis egykori modell létére, sosem mutatta meg fedetlen bájait. Valami kis ruhát mindig magán hagyott, és a különböző magazinok busás ajánlatait is határozottan visszautasítja.



Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 30. 07:56, péntek | Bulvár

Medvét láthattak Miskolcon az Avason

Nagy valószínűséggel medvét láttak járókelők Miskolcon, az Avason, a Horváth-tetői játszótér környéki erdősávban csütörtök délelőtt - tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t.

2024. Augusztus 29. 13:48, csütörtök | Bulvár

Ismét emberre támadt egy medve az Erdélyben

Ismét emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében, Kolibica üdülőtelepen: az állat a háza udvarán támadt rá az 54 éves férfira, aki megsérült, és kórházba szállították

2024. Augusztus 28. 07:26, szerda | Bulvár

Lefejelte a magyar rendőrt az audis - Videó

A Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította azt a férfit, aki jogszerű eljárása közben támadt rá a hivatalos személyre.

2024. Augusztus 26. 07:56, hétfő | Bulvár

Közlekedési táblákkal ütötték egymást a sofőrök a magyar autópályán - Videó

Egy terelésnél alakult ki némi tolakodás két jármű között, majd elégtételt próbáltak venni egymáson.