Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2010. Január 21. 07:07, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Civil ruhás rendőrökkel próbálkoztak a prostituáltak

Civil ruhás rendőrökkel próbálkoztak a prostituáltak

Civil ruhás rendőrnek kínálta szolgáltatásait két prostituált Veszprém közelében. Az „üzlet” azonban nem jött létre, ráadásul a két nőt már másnap elítélte a bíróság.

A 8-as főúttól néhány méterre álldogáló két nő mellett kedden állt meg a veszprémi rendőrség két civil ruhás járőre. Az egyik nő azonnal ajánlatot tett a sofőrnek, kitérve a különböző szexuális szolgáltatások árára. Hívta társát is, mondván egyszerre ketten is vállalják - olvasható a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. A civil ruhás rendőr látszólag beleegyezett az üzletbe, ám végül társával együtt mindkettőjüket elfogták. A két nőt korábban már többször ítélte pénzbüntetésre a bíróság üzletszerű kéjelgés miatt. A mostani esetért azonban egyikük 18 hónap, társa pedig 8 hónap elzárást kapott. Az ítélet jogerős.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.