Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Január 02. 06:39, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Cozma-ügy: nincs ok további súlyosbításra

Cozma-ügy: nincs ok további súlyosbításra

Nem minősíti súlyosabbnak több gyanúsított cselekményét a Cozma-ügyben az ügyészség a napokban elkészült szakértői vélemény ismeretében – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek lapinformációkra reagálva Fejes Péter, a Veszprém megyei fő

A hírek ugyanis arról szóltak: amennyiben bebizonyosodik, hogy nemcsak az épület előtt, hanem a diszkóban is szúrás érte Marian Cozmát, öt-hat gyanúsított tettét is súlyosabbnak ítéli meg majd a nyomozó hatóság. A Bűnügyi Szakértői és Kutató Intézet szakértői véleményét tíz hónapja várták, s több mint hatvanmillió forintba kerülő, 56 oldalnyi vér- és DNS-elemzésről van szó.

- A tényállást, a megalapozott gyanút több vonatkozásban is jelentősen megerősíti a nemrégiben elkészült szakértői vélemény. Ez azért különösen fontos, mert e bizonyítási eszköz nélkül nem készülhetett volna el a vádirat. Az elemzés arra is választ adhat, szükséges-e újabb nyomozás elrendelése - mondta a Magyar Nemzetnek Fejes Péter. Az ügyészség megalapozott gyanúja alapján eddig is biztosnak tűnt, hogy a sportolót vesetájéki szúrás érte a táncparketten. Az ügy folytatása és lezárása tekintetében teljesen nyugodt vagyok - szögezte le Fejes, majd hozzátette: a szakvéleményt hamarosan megkaphatják a gyanúsítottak ügyvédei is.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak