Városlista
2024. szeptember 3, kedd - Hilda

Hírek

2010. Július 12. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: Nyugathír

Csajok a csúcson! Főiskolai vb-arany a két győri kézis hölgy birtokában

Csajok a csúcson! Főiskolai vb-arany a két győri kézis hölgy birtokában

A győri Hornyák gnes és Orbán Adrienn világbajnok! Nyíregyházán rendezték a Főiskolás Világbajnokságot, ahol a magyar csapat aranyérmet szerzett. Az ETO jobbszélsője, Orb

"Három hét felkészülés volt a vb-re, egy hét Tatán, egy Tatabányán, meg egy hét Nyíregyházán. Először kemény edzések voltak; főleg az elején a védekezésen volt a hangsúly. A világbajnokságon a nőknél hét csapat volt, körbejátszás során hat meccset játszottunk. Az utolsó eredményétől függetlenül már megvolt az aranyérem, ezért nem koncentráltunk megfelelően a törökök ellen. Pedig magabiztosan kellett volna ellenük is nyernünk, és tét sem volt. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy meg is ünnepeltük az elsőségünket.

Ez jellemezte az egész eseményt és a válogatottat is, a nagyszerű hangulat! Hihetetlen jó volt a légkör a meccseinken, és a hotelban is. A lányokkal folyamatosan ugrattuk egymást. Luluval újságból vágtunk ki, és raktunk üzeneteket a többiek ajtajára, aztán persze ezt vissza is kaptuk.. A szabadnapot is élményekkel telin zártuk: állatkertben, strandon, moziban voltunk. Kaptunk egy Audi TT -t, nagyon élveztük: mindenki minket nézett gival! s hát a buli a vb után, az is világbajnokokhoz méltó volt!

sszességében a játékommal is meg vagyok elégedve. Volt, hogy én voltam többet a pályán, volt, hogy Csáki. Félidőnként váltottuk egymást. Attól függött a játékidőnk, hogy éppen kinek ment jobban.

Remélem, hogy a Klubban is tudok bizonyítani. Igaz, nagyon keveset tudtam pihenni, talán két hetet. gy viszont könnyebb lesz elkezdeni az alapozást. Remélem Konkoly Csaba maximálisan fog tudni rám számítani, és egy ilyen évvel a hátam mögött, az erőnlétemmel sem lesz gond" - mondta Orbán.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 03. 09:11, kedd | Helyi

Képalkotó diagnosztika a rákgyóításban: a 800 milliós fejlesztés Győrt is érinti

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) által támogatott, két évet felölelő kutatási projekt konzorciumi formában valósul meg az Innovitech Kft. vezetésével

2024. Szeptember 03. 08:15, kedd | Helyi

Idén is kaptak tanszercsomagot a győri elősök

2011 óta hagyomány, hogy a város önkormányzata, ingyenes tanszercsomaggal segíti az iskolakezdő diákokat és családjaikat.

2024. Szeptember 03. 07:10, kedd | Helyi

A pocoknak ideális élőhelyeket alakítanak ki a Szigetközben

Határon átnyúló projekt keretében indul az Északi pocok mehelyi alfaj védelmének továbbfejlesztése című európai uniós projekt a Szigetközben.

2024. Szeptember 02. 09:12, hétfő | Helyi

Lerövidült a távolság Lázi és Győrasszonyfa között

Elkészült a murvás összekötő út Lázi és Győrasszonyfa között, ezzel a két település közötti távolság majdnem ötödére csökkent.