Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2010. Október 22. 14:45, péntek | Sport
Forrás: NSO

Csak akkor nyer a Devils, ha Brodeur hibátlanul véd

Csak akkor nyer a Devils, ha Brodeur hibátlanul véd

Kezd magára találni a New Jersey és a San Jose a tengerentúli profi hokiligában: a Devils Montrealban nyert 3–0-ra, míg a Sharks Denverben győzte le a Coloradót 4–2-re.

Bravúros győzelmet aratott a New Jersey Montrealban, a Devils Zach Parise, Jason Arnott és az újonc Matt Taormina góljainak, valamint a 29 védést bemutató Martin Brodeurnek köszönhetően nyert 3–0-ra. A New Jersey idén másodszor nyert, Brodeur mindkét meccsen hibátlan teljesítményt nyújtott.

„Úgy tűnik, ez most a trend, de remélem, sikerül máshogyan is nyerni, mert így nagyon nehéz idényünk lesz – mondta Brodeur. – Nehezen lendülünk játékba, de a Buffalóban és most Montrealban megszerzett győzelmünk lendületet adhat. Semmi bajom a shutouttal, de ne csak így nyerjünk!"

A 18. idényében járó Brodeur a 112. hibátlan NHL-meccsén van túl az alapszakaszban, ebben a tekintetben a legjobb szezonja a 2006–2007-es volt 12 shutouttal – ennyi győzelemmel bizonyára nagyon messze maradna a Devils a rájátszástól, és az Atlanti csoport utolsó helyéről sem tudna elmozdulni.

Az idényt szintén a vártnál gyengébben kezdő San Jose is javított a mérlegén, Joe Pavelski két góllal járult hozzá a Colorado 4–2-es legyőzéséhez. A szezont Stockholmban a Columbus elleni győzelemmel kezdő Sharks három vereség után nyert ismét. A kapuban ezúttal Antero Niittymäki állt, a bajnok Chicagótól elcsábított Antti Niemire ráfért a pihenés azután, hogy két meccsen kilenc gólt kapott.

Folytatta remek sorozatát a Boston, a Washingtont 4–1-re megverő Bruins sorozatban negyedszer nyert, és tapad a Rangers ellen hazai pályán vereséget szenvedő Torontóra. A sárga-feketéknél is az idényt cserekapusként kezdő hálóőr remekel, a nyáron a riválisoknak cserére kínált Tim Thomas kirobbanthatatlannak tűnik, a tavaszi rájátszásban remeklő Tuukka Rask pedig a kispadról figyeli társát.

A Nashville a második vereségét szenvedte el az idény során, de a Pittsburgh ellen csak hosszabbításban kapott ki, s továbbra is az egyetlen csapat, amely az összes meccsén szerzett legalább egy pontot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 19:14, kedd | Sport

Gender Tamás Junior a Circuit Du Val D\'Argenton versenypályán versenyzett

Sok nehézség ellenére is elődöntőben a franciaországi Európa-bajnokságon!