Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. Április 02. 07:19, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Családi dráma Joshinál

Családi dráma Joshinál

Heteken keresztül követte nyomon Joshi Bharat és stábja egy szerencsétlen sorsú pár történetét. Józsi és Mónika visszatérő vendége volt a műsornak, remélve, hogy a TV2 kamerái előtt sikerül rendezniük életüket. Amikor azt gondoltuk

Józsi azért érkezett a TV2 stúdiójába, hogy kiderítse, élettársával együtt nevelt gyermeküknek vajon ő-e a vér szerinti apja?! A kórosan féltékeny férfiról kiderült, hogy azt sem tűri el, ha Mónika sminkeli magát, és erőszakosan ragaszkodik ahhoz, hogy a nő konzervatív módon öltözzön. Féktelen indulattal próbálta jobb belátásra bírni a lányt, aki beleegyezett, hogy DNS-vizsgálatot végezzenek az apa kiléte kiderítésére. Az első adásra EZEN a videón emlékezünk vissza!


A sztori felveti a kóros féltékenység problémáját, elgondolkodhatunk azon, milyen személyiségstruktúra kell ahhoz, hogy valaki ilyen indulatokra ragadtassa magát. A műsorban Csides Kata pszichológus egy teszt segítségével próbált betekinteni Józsi lelkivilágába. A szakember szerint a férfi énképe ingatag és zilált, és bár fontosak neki a harmonikus kapcsolatok, nem tesz semmit azért, hogy rendezze életét.
Józsiék történetének második felvonását ITT nézhetitek meg videón!


Joshi Bharat a StoryOnline érdeklődésére elmondta, úgy véli, hogy a féltékenység egyik melegágya az önbizalom teljes hiánya.
"Az ilyen ember úgy érzi, a többiek jobbak, szebbek, értékesebbek nála, nem érzi magát szerethetőnek, kisebbségi komplexussal küzd. Nincs önbizalma férfiként, vagy nőként, ami súlyos személyiségproblémákhoz vezet" - szögezte le az indiai sorselemző.



Joshi szerint a kóros féltékenység esetében a másik sarkalatos pont a birtoklási vágy. Ám ez ha erőszakkal és agresszivitással párosul, csak még messzebbre űzi szerelmünk tárgyát. Így történt ez Józsi és Mónika esetében is, hiszen a DNS-teszt eredményéből kiderült, a férfi szerelemféltése nem alaptalan. Bár a lány váltig állította, kiderült, nem Józsi az édesapa. A nagy bejelentésről IDE kattintva nézhettek meg videót.
Hogy ő kergette a másik férfi karjaiba kedvesét vagy a félrelépés gyanúja tette őt ennyire féltékennyé, nem tudni, azt azonban leszögezhetjük, hogy viselkedése beteges és elfogadhatatlan. Joshi elmondta, hogy bár semmilyen formában nem helyesli a hűtlenséget, egy Mónikáéhoz hasonló személyiség esetében el sem ítéli. A műsorvezető úgy véli, a lány a maga módján lázadt párja viselkedése ellen, és nem számolt a következményekkel. A sorselemző szerint ez a fajta párkapcsolati modell az iskolázottabb rétegek esetében is hasonlóképpen működik, csak a benne szereplő emberek magatartása, önkifejezése más. Náluk gyakoribb, hogy nem tiltással, agresszióval, hanem ajándékokkal és érzelmi zsarolással akarják magukhoz kötni párjukat. Joshi szerint a beteges féltékenység gyökere nagyon gyakran a gyerekkorban keresendő: előfordulhat, hogy a szülők hasonlóképpen viszonyultak egymáshoz, de az is lehet, hogy nem fogadták el gyermeküket. Amikor Joshi ismertette Józseffel a DNS-teszt eredményét, a férfi teljesen összeomlott. Percekig nem szólt, aztán távozott a stúdióból, hogy megkeresse hűtlen élettársát. Mónikát jelenleg egy néző családja fogadta be, a történet pedig várhatóan folytatódik a TV2 Joshi Bharat című műsorában. József összeomlásának pillanatait IDE kattintva nézheted meg!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.