Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2019. November 29. 14:00, péntek | Belföld

Csalók élnek vissza az Auchan nevével

Csalók élnek vissza az Auchan nevével

Közleményt adott ki az Auchan magyarországi vállalata, melyben arra hívják fel a figyelmet, rendkívül kifinomult módon, a cég nevével visszaélve próbálnak csalást elkövetni rosszindulatúak. Ez már nem az első eset, hogy ilyennek próbá

"Szeretnénk felhívni a fogyasztók figyelmét, hogy az Auchan nevével visszaélve, az áruházlánc nevében ismeretlenek kéretlen SMS-ben valótlan információkat terjesztenek" - írja az áruházlánc honlapján.

A csalók megpróbálnak visszaélni az Auchan nevével. A szöveges üzenet arról tájékoztatja a címzettet, hogy iPhone11 készüléket nyert. Az SMS emellett egy a vállalat logójával ellátott, hamis weboldalra vezető linket is tartalmaz.

A weboldal az óvatlan látogatók megtévesztésére alkalmas kialakítással készült. Nagyon figyeljen oda, és ha ezzel találkozik, az oldalon ne kezdjen böngészni, illetve azon semmilyen adatát ne adja meg.

"Az Auchan kijelenti, hogy nem indított ilyen nyereményjátékot és arra kéri a fogyasztókat, hogy ha ilyen üzenetet kapnak, azt hagyják figyelmen kívül, illetve töröljék azt, a linkre vagy a weboldalon megjelenő gombokra pedig ne kattintsanak." - figyelmezteti a vásárlókat az áruházlánc.

Forrás: origo.hu

Kép: savoyapark.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 06:43, péntek | Belföld

Nagy Márton: Magyarországon minden adott, hogy Kína logisztikai központja legyen

Magyarországnak versenyképessége javítása érdekében szüksége van a kínai kapcsolatokra, a két ország közötti együttműködés erősítésére

2024. Május 03. 06:38, péntek | Belföld

A Balatonnál az új építésű lakások átlagos négyzetméterára a 3,2 millió forintot is elérheti

A Balaton-parton háromszoros az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább települések új építésű projektjei között:

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 02. 15:21, csütörtök | Belföld

NGM: a kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli a Mol bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.