Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. November 29. 14:00, péntek | Belföld

Csalók élnek vissza az Auchan nevével

Csalók élnek vissza az Auchan nevével

Közleményt adott ki az Auchan magyarországi vállalata, melyben arra hívják fel a figyelmet, rendkívül kifinomult módon, a cég nevével visszaélve próbálnak csalást elkövetni rosszindulatúak. Ez már nem az első eset, hogy ilyennek próbá

"Szeretnénk felhívni a fogyasztók figyelmét, hogy az Auchan nevével visszaélve, az áruházlánc nevében ismeretlenek kéretlen SMS-ben valótlan információkat terjesztenek" - írja az áruházlánc honlapján.

A csalók megpróbálnak visszaélni az Auchan nevével. A szöveges üzenet arról tájékoztatja a címzettet, hogy iPhone11 készüléket nyert. Az SMS emellett egy a vállalat logójával ellátott, hamis weboldalra vezető linket is tartalmaz.

A weboldal az óvatlan látogatók megtévesztésére alkalmas kialakítással készült. Nagyon figyeljen oda, és ha ezzel találkozik, az oldalon ne kezdjen böngészni, illetve azon semmilyen adatát ne adja meg.

"Az Auchan kijelenti, hogy nem indított ilyen nyereményjátékot és arra kéri a fogyasztókat, hogy ha ilyen üzenetet kapnak, azt hagyják figyelmen kívül, illetve töröljék azt, a linkre vagy a weboldalon megjelenő gombokra pedig ne kattintsanak." - figyelmezteti a vásárlókat az áruházlánc.

Forrás: origo.hu

Kép: savoyapark.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.