Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Március 03. 07:41, szerda | Helyi
Forrás: Nyugathír

Csapatszemlét tartott Győrben a Norvég Királyi Akadémia képzési igazgatója

Csapatszemlét tartott Győrben a Norvég Királyi Akadémia képzési igazgatója

Norvég delegáció látogatott a győri laktanyába. Jacob Heradstveit-et a Norvég Királyi Akadémia képzési igazgatóját Varga László mk. dandártábornok, parancsnok fogadta. A

Jacob Heradstveit, a delegáció vezetője ismertette a Norvég Projekt" főbb ismérveit a vendéglátókkal. Amint előadásában elhangzott: A program célja, hogy tanfolyami keretek között, a meglévőnél versenyképesebb szaktudás elsajátításával segítse a katonák polgári életbe történő visszailleszkedését. A Norvég Projekt keretében különböző felnőttképzési programokra jelentkezhetnek a nyugállományú, illetve aktív katonatársaink is." A delegáció programja az alakulat étkezdéjében az ezred állományával közösen elfogyasztott ebéddel folytatódott. A délutáni órákban az ezred logisztikai tanácstermében Jacob Heradstveitnek és munkatársainak lehetősége nyílt a projekt végrehajtásának ellenőrzésére.

A találkozó befejezéseként a vendéglátók a Csapatmúzeumba invitálták a vendégeket, ahol az alakulat múltját és jelenét idéző állandó kiállítást tekintették meg. A látogatás végén Jacob Heradstveit elégedetten nyilatkozott a győri laktanyában tapasztaltakról és örömmel nyugtázta, hogy az ezred vezetése támogatja a norvég kezdeményezést.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.