Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Január 26. 13:06, csütörtök | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Csavarhúzóval rongálták meg Schobert Norbi autóját - VIDEÓ

Csavarhúzóval rongálták meg Schobert Norbi autóját - VIDEÓ

Megdöbbentő látvány fogadta Schobert Norbit, amikor teniszezés után visszatért a parkolóba autójához: nem maradt ép felület a luxusautón, annyira összekarcolták.

A fitneszedző mélységesen felháborodott a történteken, és nyers őszinteséggel vallott érzéseiről.

- Kora reggel elvittem a gyerekeket az iskolába, óvodába. Ezután mindig egy órát teniszezem, utána megyek csak dolgozni. Ezalatt a parkolóban telekarcolták az autóm, szinte nincs olyan felület, ami ép maradt volna. Nem tudom, hogy tisztában voltak-e azzal, hogy ez az én autóm, de lényegtelen, hiszen az is ugyanúgy fáj, ha ezt más tulajdonával teszik - kezdte az Új Ásznak Norbi, aki mérhetetlenül elkeseredett a történtek miatt.

- Sokszor hallom a híradóban, hogy egyetlen éjjel alatt akár húsz autót is összetörnek, megkarcolnak. Tehát Magyarországon ez egy jelenség! Fáj az embereknek, ha a másiknak jobban megy. Elszomorít a gyávaság és a gonoszság ilyen ötvözete, hiszen egy autó nem tehet semmiről, másrészt céges bérlemény, tehát nem is az enyém, nem nekem tesz kárt. Amúgy 100 százalék casco van rajta, így egy fillérembe sem kerül a vadiúj fényezés, és legalább eltűnnek a kisebb karcok róla. Amikor valakinek nem tetszik valami, odajöhet hozzám és megbeszélhetjük, viszont olyan emberekkel élünk egy országban, ha a másik sikeresebb, akkor a házat is rágyújtanák - nyilatkozta a neves fitneszedző.

Címkék: Schobert Norbi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.