Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Február 01. 07:25, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Cserbenhagyta zenekarát Tabáni István?

Cserbenhagyta zenekarát Tabáni István?

A ScherzoBand zenekar kedvelőinek bizonyára feltűnt, hogy a Csillag Születik-beli győzelme után Tabáni István ritkán áll színpadra csapatával. A StoryOnline arra kereste a választ, hogy mi lehet ennek az oka, és miként élik meg az énekes

Kerbolt Attila elmondta, hogy István egy éve a zenekar tagja, ő pedig a fiú kivételes tehetsége láttán kezdett ismét teljes erőbedobással foglalkozni a ScherzoBand menedzselésével.
"A zenekar basszusgitárosa, valamint gitárosa Kisvári Jani és Müller Laci figyelt fel István fantasztikus hangjára, és engem is kértek, hogy hallgassam meg. Lenyűgözőnek találtuk, azóta a zenekar énekese - mondja. - Miután jelentkezett a tehetségkutatóba, elmondta, hogy jobb lett volna együttesként jelentkezni, de megnyugtattuk, hogy a magyarországi és nyugati példák is azt igazolják, szólóénekesként több az esély arra, hogy befusson valaki. Megbeszéltük Istvánnal, hogy egyrészt személyes sikereket is hozhat számára, és a zenekart is ismertebbé teszi a nagyközönség előtt."

Ehhez képest azonban Tabáni Istvánnak inkább szólófellépéseket szerveznek, és csak ritkán látható zenekarával. A rossz nyelvek szerint az énekesnek a fejébe szállt a dicsőség, és cserbenhagyta barátait és zenésztársait. A menedzser elmondta, erről szó sincs.
"Istvánnal ma is a legjobb barátságban vagyunk. Azt azonban tudni kell, hogy amikor ő a képernyőre került, alá kellett írnia egy szerződést, ami a lehetséges fellépéseit is szabályozza. Neki most 2 évig az RTL Klub szervezi a koncertjeit, és a felkéréseknek eleget kell tennie - mondta. - Sokat beszélgettünk erről Istvánnal, és úgy döntöttünk, hagyjuk, hadd járja ezt az utat. Amikor felkérték egy szólólemez elkészítésére, én is ott voltam a tárgyaláson. Ám a lemezkiadó és az RTL Klub leszögezte, ők Istvánnak kínáltak szerződést. Kaptunk olyan ajánlatot, hogy Máté Péter-, Demjén-, és a Csillag Születikben elhangzott dalok esetében legyünk mi István kísérő zenekara, de a formáció profilját ismerve tudták, hogy erre nem mondhatunk igent" - meséli Attila.

A menedzser elmondta, hogy most a megállapodás szerint egy hónapban egyszer léphet fel Tabáni a ScherzoBanddal, az de még csak az első fellépés időpontját lehet tudni.

Választ kerestünk arra is, vajon hogyan élik meg a zenekar tagjai István hiányát.
"Magánemberként nagyon hiányzik nekünk, és persze énekesként is. Fájdalmas, hogy tulajdonképpen mi karoltuk fel, és most a kereskedelmi csatorna élvezi ennek gyümölcsét - szinte kizárólagosan. Aggódunk is érte, bírja-e a terhelést, hiszen óriási iránta az érdeklődés" - hangzott a válasz.

Kerbolt Attila azt azonban leszögezte, hogy nem neheztelnek Istvánra, sőt, örülnek, hogy egy ország megismerhette kivételes tehetségét.

(Az RTL Klubbal és a lemezkiadóval való megállapodás értelmében az első ScherzoBand koncert Csepelen a Radnóti Művelődési Házban lesz március 27- én 19.00 órakor.)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.