Városlista
2023. december 11, hétfő - Árpád

Hírek

2010. Február 01. 07:25, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Cserbenhagyta zenekarát Tabáni István?

Cserbenhagyta zenekarát Tabáni István?

A ScherzoBand zenekar kedvelőinek bizonyára feltűnt, hogy a Csillag Születik-beli győzelme után Tabáni István ritkán áll színpadra csapatával. A StoryOnline arra kereste a választ, hogy mi lehet ennek az oka, és miként élik meg az énekes

Kerbolt Attila elmondta, hogy István egy éve a zenekar tagja, ő pedig a fiú kivételes tehetsége láttán kezdett ismét teljes erőbedobással foglalkozni a ScherzoBand menedzselésével.
"A zenekar basszusgitárosa, valamint gitárosa Kisvári Jani és Müller Laci figyelt fel István fantasztikus hangjára, és engem is kértek, hogy hallgassam meg. Lenyűgözőnek találtuk, azóta a zenekar énekese - mondja. - Miután jelentkezett a tehetségkutatóba, elmondta, hogy jobb lett volna együttesként jelentkezni, de megnyugtattuk, hogy a magyarországi és nyugati példák is azt igazolják, szólóénekesként több az esély arra, hogy befusson valaki. Megbeszéltük Istvánnal, hogy egyrészt személyes sikereket is hozhat számára, és a zenekart is ismertebbé teszi a nagyközönség előtt."

Ehhez képest azonban Tabáni Istvánnak inkább szólófellépéseket szerveznek, és csak ritkán látható zenekarával. A rossz nyelvek szerint az énekesnek a fejébe szállt a dicsőség, és cserbenhagyta barátait és zenésztársait. A menedzser elmondta, erről szó sincs.
"Istvánnal ma is a legjobb barátságban vagyunk. Azt azonban tudni kell, hogy amikor ő a képernyőre került, alá kellett írnia egy szerződést, ami a lehetséges fellépéseit is szabályozza. Neki most 2 évig az RTL Klub szervezi a koncertjeit, és a felkéréseknek eleget kell tennie - mondta. - Sokat beszélgettünk erről Istvánnal, és úgy döntöttünk, hagyjuk, hadd járja ezt az utat. Amikor felkérték egy szólólemez elkészítésére, én is ott voltam a tárgyaláson. Ám a lemezkiadó és az RTL Klub leszögezte, ők Istvánnak kínáltak szerződést. Kaptunk olyan ajánlatot, hogy Máté Péter-, Demjén-, és a Csillag Születikben elhangzott dalok esetében legyünk mi István kísérő zenekara, de a formáció profilját ismerve tudták, hogy erre nem mondhatunk igent" - meséli Attila.

A menedzser elmondta, hogy most a megállapodás szerint egy hónapban egyszer léphet fel Tabáni a ScherzoBanddal, az de még csak az első fellépés időpontját lehet tudni.

Választ kerestünk arra is, vajon hogyan élik meg a zenekar tagjai István hiányát.
"Magánemberként nagyon hiányzik nekünk, és persze énekesként is. Fájdalmas, hogy tulajdonképpen mi karoltuk fel, és most a kereskedelmi csatorna élvezi ennek gyümölcsét - szinte kizárólagosan. Aggódunk is érte, bírja-e a terhelést, hiszen óriási iránta az érdeklődés" - hangzott a válasz.

Kerbolt Attila azt azonban leszögezte, hogy nem neheztelnek Istvánra, sőt, örülnek, hogy egy ország megismerhette kivételes tehetségét.

(Az RTL Klubbal és a lemezkiadóval való megállapodás értelmében az első ScherzoBand koncert Csepelen a Radnóti Művelődési Házban lesz március 27- én 19.00 órakor.)


Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 13:46, csütörtök | Bulvár

Halottnak próbálta nyilváníttatni magát egy férfi, hogy megússza a börtönt

Elfogtak egy szabolcsi férfit, aki saját maga halottnak nyilvánításával próbálta megúszni börtönbüntetését.

2023. December 07. 06:00, csütörtök | Bulvár

Hajléktalanoknak készített ajándékcsomagokat Novák Katalin

Novák Katalin szerdán részt vett a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) hajléktalanokat segítő adventi programjában.

2023. December 05. 13:03, kedd | Bulvár

Bemutatták a GTA 6 előzetesét

Bemutatta helyi idő szerint hétfő éjjel a Rockstar Games amerikai videojátékfejlesztő cég a Grand Theft Auto sorozat legújabb, hatodik részének előzetesét, és egyben közölte:

2023. December 05. 13:00, kedd | Bulvár

Lenny Kravitz jövő júliusban Budapestre jön

Lenny Kravitz jövőre a magyar fővárosban is fellép. A világhírű amerikai funk-rock előadó 2024. július 30-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.