Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. November 23. 16:30, szerda | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Cserépkályhák, kandallók az Álmos utcában

Cserépkályhák, kandallók az Álmos utcában

Húsz éves fennállását ünnepli a Csáktornyai Kandalló Kft. A győri céget évek óta külföldről is megkeresik, Szlovákiában, Ausztriában is népszerűek.

Magyarország Európai Unós csatlakozása után már semmilyen plusz költséggel nem kell számolnia annak sem, aki például Dunaszerdahelyről érkezik és kályhát, kandallótűzteret rendel a bemutatóteremben. A készüléket ki is szállítják és kivitelezik beüzemelik a helyszínen.

Kályha, kandalló építésekor alaposan át kell gondolnunk, milyet is szeretnénk, valamint meddig terjednek anyagi lehetőségeink, mekkora helyiséget szeretnénk fűteni. Érdemes szakember segítségét kérni, hiszen olyan műszaki kérdésekben mint a kémény elhelyezkedése, szerkezete, méretezése, jó ha az ő segítségével döntünk. Ha új házat építtetünk, jobb helyzetben vagyunk, mert már a tervezés során tisztázhatjuk ezeket a kérdéseket. Így ennek megfelelően alakíthatjuk ki a teret, illetve az aljzatot, valamint a kéményt. Ma már korszerű, szigetelt, az előírásokat is kielégítő kéménycsaládokból választhatunk számunkra megfelelőt.

Az Álmos utcai bemutatóteremben nagy választék vár mindenkit. A dekor csempék is több stílust képviselnek, a klasszikustól az extrémig minden megtalálható, de ez vonatkozik a kályhák, kandallók sokszínűségére, stílusára is. Persze felvetődik a kérdés, hogy mennyibe kerül egy kályha? Az ár egyénre szabott. Nem is érdemes leírni számokat, mert minden attól függ, milyet, mekkorát szeretnénk.

Érdeklődjenek a Csáktornyai Kandalló Bemutatóteremben

Cím: Győr, Álmos utca10
Mobil: :+36-30-640-44-92
Web: www.csaktornyaikandallo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?