Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2014. Október 27. 13:03, hétfő | Bulvár
Forrás: InfoGyőr/WK

Cserháti Tamara : ,, Kemény időszakon vagyok túl”

Cserháti Tamara : ,, Kemény időszakon vagyok túl”

Cserháti Tamara évekkel ezelőtt Győrből indult, majd elnyerte a Miss World Hungary 2012 címet, jelenleg pedig sikeres nőként éli, immár a fővárosban mindennapjait.

Két évvel ezelőtt nyerted el a Miss World Hungary 2012 címet, miben változtatta meg az életed?
A szépségkirálynő választáson elért sikeremmel szinte az egész életem megváltozott. Sokat voltam külföldön, Európában, illetve a tengerentúlon is (Kínában, az USA-ban). Egyik percről a másikra felpörögtek az események, sok elfoglaltsággal jártak, rendezvények, jótékonysági gálák, nem is beszélve a fotózásokról. Bár sokszor nagyon fáradt voltam, mégis nagyon élveztem, ez az időszak édes teherként nehezedtek a vállamra. Azóta már eltelt két év, természetesen kevesebbet kell szerepelnem, de (lekopogom) így is sok a programom.


Mivel foglalkozol mostanában?
Elég kemény időszakon vagyok túl, tavaly Budapestre költöztem. Az idén fejeztem be tanulmányaimat itt Győrben a Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Karán, andragógia szakon. Az első félévem a szakdolgozat megírásával telt, illetve a vizsgáimra is koncentrálnom kellett. A munkám mellett próbálok minden felkérésnek eleget tenni. 2014-ben én lettem a Leier arca, amit nagy örömmel vállaltam. Most legutóbb a Magyar Dermatológiai Egyesület kérésének tettem eleget az urticaria világnapján, előtte szeptemberben pedig az Állatvédőrség lakóinak gyűjtöttünk a létfenntartásukhoz fontos és hasznos dolgokat. Szóval zajlik az életem, nem panaszkodhatok.


Hogy telt a nyarad, volt időd kikapcsolódni?
Az elfoglaltságaim miatt az idei évben nem volt részem olyan igazi klasszikus nyaralásban. Ez nem jelenti azt, hogy nem pihentem, de inkább a hétvégéket töltöttem együtt a családdal illetve a barátokkal. Voltam zenei fesztiválokon, a Balatonon, illetve a nagyszülők meglátogatása alkalmával a Tiszán, és a Zemplénben is.

Többször látni téged, hogy különböző jótékonysági eseményekhez adod az arcod, miért fontos ez számodra?
Imádok segíteni, ez olyan családi vonás nálunk. Jó érzés adni, jó érzés jónak lenni! Nagy örömömre 2012 óta évente legalább 2-3 jótékonysági akcióban vehetek részt, de nem bánnám, ha a jótékonyság a mindennapjaimnak a részévé válna. Szívesen dolgoznék ilyen szervezetben is.

Gyakran posztolsz fotód magadról edzés közben, mi a mottód az egészséges életterén?
Arra elég hamar rájöttem, hogy a divatos diéták nem sokat érnek, a „ kívánt eredmény” csak ideig-óráig lesz tartós. Ezért változtattam az életmódomon, mind az étkezéssel, mind pedig a testmozgással kapcsolatosan. Vallom, hogy a diéta és az egészséges táplálkozás csak részben tesz egészségessé, szükség van még az állandó sportolásra is, ezért egy komplex életmódváltásba fogtam. Naponta többször eszem keveset, számomra fontos a reggeli, illetve az ebéd, viszont a vacsorát van, amikor kihagyom. Sok fehérjét, illetve rostokban gazdag ételt fogyasztok. Fontos a megfelelő folyadékbevitel is, naponta 3-4 liter szénsavmentes ásványvizet vagy zöld teát iszom. A sportban a futást részesítem előnyben és egy speciális, minden izmot megmozgató edzésformát „űzök” a crosscore-t.

Szépségkirálynőként nehezebb az ismerkedés, van most párod?
A főiskola befejezése illetve az új munkahely lekötötték mindem időmet. Jelenleg egyedül élek. Ez az év nagyon zsúfoltra sikeredett, és nem a kapcsolatépítés éve volt… eddig.

Már Budapesten élsz, nem hiányzik Győr?
Igen, jelenleg a munkám miatt Budapesten élek, de nagyon szeretek hazajárni. Bár nem vagyok törzsgyökeres győri lakos, de az életem elmúlt 17 évét itt éltem le, ideköt a család illetve a barátok, és megannyi élmény. Szóval nem lettem hűtlen Győrhöz, amikor csak tehetem, itthon vagyok. Nagyon szeretem ezt a nyüzsgő, de Budapesthez képest nyugodt várost. Jó látni az állandó fejlődést, a boldog embereket, a belvárost pedig imádom!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.