Városlista
2022. május 22, vasárnap - Júlia, Rita

Hírek

2010. Január 09. 15:39, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Csisztu Zsuzsa: "Lelkileg felkészültünk a változásokra"

Csisztu Zsuzsa: "Lelkileg felkészültünk a változásokra"

Eseménydús újév elébe néz Csisztu Zsuzsa. Munkájában, magánéletében, sőt talán még a nevében is hozhat változást a 2010. A műsorvezetőnő úgy véli, nem csak két és fél éves kisfia, hanem ő maga is sokat változott az elmúlt idő

"Nagyon rám fért az a fajta nyugalom, amit férjemtől, Ketskés Norberttől kapok. Egész más érzelmi alapokra épül ez a kapcsolat, mint a korábbi házasságom. Norbert mellett társként, feleségként, édesanyaként is teljes értékű nőnek érzem magam. S ami nagyon fontos: tudom, hogy nem vagyok egyedül, mindig és minden körülmények között számíthatok rá. Megszűntek bennem azok a kétségek, amelyek megismerkedésünk előtt emésztettek. Korábban állandóan vizsgálgattam magam, s minden percben feltettem a kérdést, hogy vajon jó-e amit éppen csinálok vagy mondok. Ma már nem tépelődöm. Ha egy nő ennyire bizonytalan saját magában, az a kapcsolat rossz működését is jelzi. Most, hogy megerősödtem belülről, a fiamnak és a férjemnek is többet és másként tudok adni magamból" - vallja Csisztu Zsuzsa a Meglepetés e heti címlapsztorijában.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten:

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.

2022. Május 13. 15:26, péntek | Bulvár

Leoperáltatta a melleit a Szerencsekerék szerencserlánya - Videó

Fél évvel ezelőtt született újjá.