Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Május 09. 14:43, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Csonka Pici: nem szabad ezeket a problémákat túl komolyan venni

Csonka Pici: nem szabad ezeket a problémákat túl komolyan venni

Csonka András előszeretettel használja a közösségi oldalakat, és úgy véli, ha az ember a helyén kezeli ezeket a kommunikációs eszközöket, nem kerülhet kellemetlen helyzetbe még akkor sem, ha valaki jogosulatlanul hozzáfér az adataihoz.

"Alapvető probléma az információs világban, hogy az adatvédelem nem feltétlenül garantált. Éppen ezért fontos, hogy az ilyen eszközöket a helyükön kell kezelni. Én a közösségi oldalakat egyfajta játéknak fogom fel, s élvezem, hogy folyamatos kapcsolatban tudok lenni az ismerőseimmel. Van olyan oldal, ahol két profilt is fenntartok. Az egyiken a tényleges ismerőseimmel kommunikálok, míg a másikon elfogadom azok megkeresését is, akik csupán a televízió képernyőjén keresztül ismernek. Nem szabad ezeket a problémákat túl komolyan venni. A mai világban minden kommunikációs eszköz ellenőrizhető, tehát a tökéletes biztonság csak a parkban sétálva, személyes kommunikációval érhető el" - mesélte Csonka Pici a Napi Ásznak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.