Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Július 31. 09:25, szerda | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Csoportosan mentek lopni a téglagyárba

Csoportosan mentek lopni a téglagyárba

Vádemelési javaslattal zárult a nyomozás.

A négytagú társaság - P. Krisztián, N. Ferenc, P. Andrea és fiatalkorú fia - 2013. május 20-án délután megjelent és behatolt a Fertőszéplaki Téglaipari Kft. zárt telephelyére. A betörők a téglagyárból eltulajdonítottak négy villanymotort és elrejtették, majd a 21 éves P. Krisztián elhagyta a telephelyet. A gyárterületről az ötödik berendezéssel távozó immár háromtagú társaságot az ott dolgozók zavarták meg, így az elkövetők szerszámjaikat és egy kerékpárt hátrahagyva elmenekültek.
A forrónyomon üldözés során P. Andreát és fiát Fertőd belterületén, míg P. Krisztiánt és N. Ferencet a járőrök otthonukban fogták el. A vittnyédi társaság tagjai a lopás tényét elismerték.A szemle során a rendőrök a lopás helyszínén megtaláltak három villanymotort, további két berendezés a H. János otthonában lefolytatott házkutatás során került elő.

A tolvalyok ellen nagyobb értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Soproni Rendőrkapitányság a napokban lezárta, az ügyet - vádemelési javaslattal - a Győri Városi Ügyészségnek küldte meg.

Címkék: lopás, téglagyár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.

2024. Május 01. 09:12, szerda | Helyi

Megnyerte a férfi kézilabda bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC

A hátralévő 3 forduló eredményétől függetlenül már most megnyerte a bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC csapata.

2024. Május 01. 07:13, szerda | Helyi

Először nyílt fotókiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában

„Hommage fekete-fehérben: tisztelgés Győr városa és a Széchenyi István Egyetem előtt” címmel nyílt kiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában a napokban.