Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Szeptember 24. 10:08, kedd | Helyi
Forrás: pannon-viz.hu

Csőtörés miatt dugók alakulhatnak ki a belvárosban

Csőtörés miatt dugók alakulhatnak ki a belvárosban

Vízcsőtörés javítás miatt bontják fel az útburkolatot kedden délelőtt Győrben a Külső Baross út-Wesselényi utcai csomópontnál- tájékoztatott Takács László, a Pannon-Víz Zrt. hibaelhárítási ügyeletvezetője.

Ezen a szakaszon szombatig útszűkületre, sebességkorlátozásra kell számítani, így aki csak teheti, kérjük, válasszon más útvonalat. Erről forgalomterelő táblák fogják tájékoztatni az autósokat. A javítás idején az autóbusz forgalmat is elterelik, így a menetrendekhez képest néhány perces késésekre is számítani lehet. Az útfelbontás és a javítás a reggeli csúcsforgalom után, kedden délelőtt tíz órakor kezdődik. A Belvárost Nádorvárossal összekötő 300mm átmérőjű ivóvíz főnyomóvezeték hibásodott meg, a javítást igyekeznek még kedden befejezni a szakemberek.

Terveink szerint a javítás idején az ivóvíz szolgáltatás folyamatos lesz, azonban az áramlási irányok megváltozása miatt rövid ideig előfordulhat átmeneti ivóvíz elszíneződés és nyomáscsökkenés, amiért fogyasztóink szíves elnézését kérjük. A mostani helyszíntől néhány méterre augusztus első napjaiban már volt egy beavatkozásunk, azt még ki tudta kerülni a forgalom, sajnos az újabb helyszín már a kereszteződés szűkületében van. A vízmű szakemberei előreláthatólag péntekre állítják helyre a javítás helyszínén az útburkolatot, melyet szombaton már az autóbuszok is használni tudnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.