Városlista
2024. szeptember 7, szombat - Regina

Hírek

2010. November 10. 19:00, szerda | Helyi
Forrás: Pannon Víz Zrt.

Csőtörés javítás miatt csütörtöktől forgalmi dugó várható Győrben a Fehérvári úton

Csőtörés javítás miatt csütörtöktől forgalmi dugó várható Győrben a Fehérvári úton

Útátfúrás közben sérült meg az iparivíz vezeték Győrben a Fehérvári úton, a Zombor utca kereszteződésénél. November 11-től néhány napon át útszűkületre számítsanak a Fehérvári úton a Mészáros Lőrinc utcai és a Körkemence

A meghibásodott vezetéket gyorsan sikerült kiszakaszolni, de így iparivíz nélkül marad néhány nagyfogyasztónk: a házgyár, a hőszolgáltató és két autómosó. A meghibásodás az ivóvíz ellátó rendszert nem érinti. A javítást holnap a délelőtti órákban végezzük, kellő forgalomtechnikai előkészítés után. így a Fehérvári úton a Graboplast környékén félsáv lezárásra, útszűkületre és torlódásra számítsanak a közlekedők – tudtuk meg Oross Sándortól, a Pannon-Víz Zrt ügyeletes művezetőjétől. A vezeték javításával előreláthatólag csütörtök dél körül végeznek a szerelők és átadják a terület az útépítőknek, akik további 1-2 nap alatt helyreállítják a helyszínt. A meghibásodást okozó kábelfektető cég a csőtörés javítás, az út helyreállítás és az elfolyt víz költségét is megtéríti.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 07. 09:12, szombat | Helyi

Ingyenes workshop szülőknek: újraéleszteni is megtanítják őket

Allergiás reakció, újraélesztés, Heimlich-fogás – ezek azok a dolgok, amelyekről sokan hallottunk már, de a gyakorlatban nem biztos, hogy tudnánk is alkalmazni.

2024. Szeptember 07. 08:14, szombat | Helyi

Kétszáz kiállító az idei Gazdanapokon

Közel 200 kiállítóval várják szombatig a látogatókat a 37. Bábolnai Gazdanapokon.

2024. Szeptember 07. 07:11, szombat | Helyi

Őszi nyitvatartás a pannonhalmi főapátságban

A turistafőszezon lezárultával a pannonhalmi főapátság nyitvatartása is őszi üzemmódra állt át, amely lényegében a tavaszinak felel meg. A legfontosabb, hogy hétfőn ne akarjuk látogatni a monostort!

2024. Szeptember 06. 09:13, péntek | Helyi

Katonás rend a női kéziseknél (VIDEÓ)

A 2024/25-ös évadnak hat új igazolással a soraiban nekivágó Győri Audi ETO KC csapata a hagyományoknak megfelelően csapatépítő programon vett részt.