Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. Október 01. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Csúnya fiúk az X-Faktorban

Csúnya fiúk az X-Faktorban

Gábrielt az óvodában tojásfejűnek csúfolták, s Norbi is többször megkapta: úgy néz ki, mint egy egér. A két fiú most az RTL Klub X-faktorának színpadán bizonyítja tehetségét, és azt, hogy nem csupán szépfiúként lehet boldogulni az

Farkas Gábor Gábriel azonban azt mondja, megtanulta szeretni magát és elfogadni a kinézetét. "Tisztában vagyok azzal, hogy a karakteres arcom miatt Rómeót nem tudnám eljátszani, de azért rengeteg más szerep is van. Egyébként soha nem szerettem volna szépfiú lenni" - szögezte le. Pedig Gábriel korábban sokat szenvedett a kinézete miatt: "az óvodában tojásfejűnek csúfoltak" - árulta el.

Király L. Norbert kinézetére a legutóbb az X-Faktor műsorvezetője Sebestyén Balázs is megjegyzést tett, és kijelentette, Norbi gyerekkora kedvenc rajzfilmfigurájára, a marslakó egérre emlékezteti. Norbi a csúfolódástól nem omlott össze: hajdan többször is megkapta, hogy úgy néz ki, mint egy egér. "A gyerekek rögtön észreveszik, ha valaki más - mondja -, ha netán elfelejtettem volna, hogy mekkora a fülem és milyenek a fogaim, egyből emlékeztettek rá" - szögezte le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült