Városlista
2023. december 1, péntek - Elza

Hírek

2010. Február 26. 14:38, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Csúnya manó lett az énekesnőből

Csúnya manó lett az énekesnőből

Fergie és a plasztikai sebészet régóta íródó közös története rossz irányt vett, mert a legutolsó átalakítása nem sült el a legjobban, és már inkább csúnyul, mintsem szépül.

Óriási mérföldkőhöz érkezett a Black Eyed Peas, miután szerdán sikerült megtölteniük a Madison Square Gardent. Az óriási tömeg láttán a banda frontasszonya, Fergie el is sírta magát. Pedig inkább a külsejét kellett volna megkönnyeznie. Az énekesnő ismét alakíttatott az arcán, holott eddig sem volt az a természetes szépség. A végeredmény láttán, végkép elhibázott döntés volt a legutóbbi plasztikázása, mert egy csúnya kis manó lett belőle. Az arcáról eltűnt minden érzelem, és báj, ami az eddigi beavatkozásokat még túlélte. Valamint az sem áll túl jól neki, ha a haját a fülei mögé teszi, mert szép nagy radarral áldotta meg a sors.

A magát harmincnégy évesnek mondó, de ettől legalább egy hatossal idősebb Fergie az egész napját farsangnak fogta föl. Amíg az afterpartin manónak öltözött, a koncert közben robotlánynak. Egy olyan különleges fémruhát csináltatott magának, amiért Lady GaGa és Beyoncé sírva könyörögne.Ezek érdekelhetnek még

2023. November 28. 13:40, kedd | Bulvár

Koronavírus - 3 éves késéssel kapták meg a maszkokat egy romániai város iskolájában

A romániai Galac (Galati) városában hároméves késéssel, az utóbbi hetekben kapták meg az iskolák a koronavírus-járvány elleni védekezéshez beszerzett maszkokat és más védőfelszereléseket

2023. November 27. 14:21, hétfő | Bulvár

Felállították az ország karácsonyfáját az Országház előtt

Az ország karácsonyfáját állítják fel daruval tűzoltók az Országház előtt 2023. november 27-én.

2023. November 27. 06:00, hétfő | Bulvár

Kivágták az ország karácsonyfáját

2023. November 26. 07:40, vasárnap | Bulvár

Megkéselték börtönében a George Floyd-gyilkosság miatt elítélt volt rendőrt

Az amerikai hatóságok szombaton megerősítették, hogy Derek Chauvin, a George Floyd halála miatt elítélt volt rendőrtiszt késelés miatt súlyosan megsérült arizonai börtönében.