Városlista
2024. szeptember 1, vasárnap - Egon

Hírek

2010. Február 26. 14:38, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Csúnya manó lett az énekesnőből

Csúnya manó lett az énekesnőből

Fergie és a plasztikai sebészet régóta íródó közös története rossz irányt vett, mert a legutolsó átalakítása nem sült el a legjobban, és már inkább csúnyul, mintsem szépül.

Óriási mérföldkőhöz érkezett a Black Eyed Peas, miután szerdán sikerült megtölteniük a Madison Square Gardent. Az óriási tömeg láttán a banda frontasszonya, Fergie el is sírta magát. Pedig inkább a külsejét kellett volna megkönnyeznie. Az énekesnő ismét alakíttatott az arcán, holott eddig sem volt az a természetes szépség. A végeredmény láttán, végkép elhibázott döntés volt a legutóbbi plasztikázása, mert egy csúnya kis manó lett belőle. Az arcáról eltűnt minden érzelem, és báj, ami az eddigi beavatkozásokat még túlélte. Valamint az sem áll túl jól neki, ha a haját a fülei mögé teszi, mert szép nagy radarral áldotta meg a sors.

A magát harmincnégy évesnek mondó, de ettől legalább egy hatossal idősebb Fergie az egész napját farsangnak fogta föl. Amíg az afterpartin manónak öltözött, a koncert közben robotlánynak. Egy olyan különleges fémruhát csináltatott magának, amiért Lady GaGa és Beyoncé sírva könyörögne.



Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 30. 07:56, péntek | Bulvár

Medvét láthattak Miskolcon az Avason

Nagy valószínűséggel medvét láttak járókelők Miskolcon, az Avason, a Horváth-tetői játszótér környéki erdősávban csütörtök délelőtt - tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t.

2024. Augusztus 29. 13:48, csütörtök | Bulvár

Ismét emberre támadt egy medve az Erdélyben

Ismét emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében, Kolibica üdülőtelepen: az állat a háza udvarán támadt rá az 54 éves férfira, aki megsérült, és kórházba szállították

2024. Augusztus 28. 07:26, szerda | Bulvár

Lefejelte a magyar rendőrt az audis - Videó

A Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította azt a férfit, aki jogszerű eljárása közben támadt rá a hivatalos személyre.

2024. Augusztus 26. 07:56, hétfő | Bulvár

Közlekedési táblákkal ütötték egymást a sofőrök a magyar autópályán - Videó

Egy terelésnél alakult ki némi tolakodás két jármű között, majd elégtételt próbáltak venni egymáson.