Városlista
2022. január 21, péntek - Ágnes

Hírek

2010. Február 26. 14:38, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Csúnya manó lett az énekesnőből

Csúnya manó lett az énekesnőből

Fergie és a plasztikai sebészet régóta íródó közös története rossz irányt vett, mert a legutolsó átalakítása nem sült el a legjobban, és már inkább csúnyul, mintsem szépül.

Óriási mérföldkőhöz érkezett a Black Eyed Peas, miután szerdán sikerült megtölteniük a Madison Square Gardent. Az óriási tömeg láttán a banda frontasszonya, Fergie el is sírta magát. Pedig inkább a külsejét kellett volna megkönnyeznie. Az énekesnő ismét alakíttatott az arcán, holott eddig sem volt az a természetes szépség. A végeredmény láttán, végkép elhibázott döntés volt a legutóbbi plasztikázása, mert egy csúnya kis manó lett belőle. Az arcáról eltűnt minden érzelem, és báj, ami az eddigi beavatkozásokat még túlélte. Valamint az sem áll túl jól neki, ha a haját a fülei mögé teszi, mert szép nagy radarral áldotta meg a sors.

A magát harmincnégy évesnek mondó, de ettől legalább egy hatossal idősebb Fergie az egész napját farsangnak fogta föl. Amíg az afterpartin manónak öltözött, a koncert közben robotlánynak. Egy olyan különleges fémruhát csináltatott magának, amiért Lady GaGa és Beyoncé sírva könyörögne.Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 20. 12:05, csütörtök | Bulvár

Férget neveztek el Jeff Daniels színészről

Jeff Daniels amerikai színészről neveztek el egy pókölő élősködőt amerikai tudósok - írta a The Guardian online kiadása.

2022. Január 20. 07:00, csütörtök | Bulvár

Baleset után meghalt Hannibál Lecter megformálója

Síbalesete után meghalt a 37 éves Gaspard Ulliel César-díjas francia színész.

2022. Január 19. 18:01, szerda | Bulvár

Daniel Radcliffe alakítja a zenés paródiáiról híres Weird Al Yankovicot

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek egykori sztárja alakítja egy készülő életrajzi filmben a humoros szerzeményeiről, zenei paródiáiról híres Weird Al Yankovicot.

2022. Január 19. 15:05, szerda | Bulvár

Tom Hanks új szerepben

Tom Hankszel forgatja újra Marc Forster Az ember, akit Ovénak hívtak című nagy sikerű svéd vígjátékot.