Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Május 12. 14:02, szerda | Helyi
Forrás: Győri Rendőrkapitányság

Csupán poénból kötöttek bele a Baross úti járókelőkbe

Csupán poénból kötöttek bele a Baross úti járókelőkbe

A Győri Rendőrkapitányság garázdaság miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.
A vizsgálat eddigi adati szerint egy 6-8 főből álló társaság április 18-án, vasárna

Az elkövetők 17-20 év körüli, átlagos testalkatú, fehér bőrű fiatalok. Feltételezhető hogy Győr vonzáskörzetében tartozó településen laknak.

Mozgásukat, tettüket a térfigyelő kamerák rögzítették.

A rendőrség várja azok jelentkezését, akik az idős férfi segítségére siettek, s azokat is, akiket a fiatalok inzultáltak. Ugyanakkor kéri, hogy aki a képen látható társaságot felismeri, információval rendelkezik róluk, tegyen bejelentést személyesen a Győr, Zrínyi út 54. szám alatt, hivatali időben a 96/520-000/15-89, telefonszámon, illetve a 107 és 112 ügyeleti számon.

További győri kék hírek:

Gátlástalanul meglopva....

Kedd délelőtt csengetett be egy 78 éves asszony Szabolcska utcai lakásába három ismeretlen. nkormányzati dolgozóknak adták ki magukat, s elmondásuk szerint az a feladatuk, hogy idős embereket látogassanak meg. A hivatalnak ugyanis egyszeri szociális segély kiutalására van lehetősége annak fejében, hogy az arra rászoruló legalább 200.000,-Ft készpénzt tart otthonában. Mivel a sértett nem rendelkezett ennyi készpénzzel, tőle az elkövetők arany ékszer bemutatását is elfogadták. A gátlástalan trió minden nehézség nélkül tudta meg az értékek rejtekhelyét. Míg a csapat férfi tagja az idős asszonyt a konyhába csalta, addig nő társai akadálytalanul pakolták el az értékeket.
Távozásukat követően a tároló edényke hiányzó ékszertartalma láttán tudatosult csak a nyugdíjas asszonyban, hogy bizony csúnyán becsapták és meglopták a behízelgő modorú ál" önkormányzati dolgozók.

Nyakon csípett elkövetők....

Még 10 percig sem élvezhette a lopott lábbeliket az a 19 éves győri férfi, aki kedd hajnalban a Kovács Margit úti társasház II. emeleti, lépcsőházi tároló szekrényét törte fel. Egy-egy pár Mustang edzőcipővel és Adidas papuccsal menekült el a helyszínről, mivel a tulajdonos pakolás közben zavarta meg őt. A sértett gyors bejelentése és kiváló személyleírása alapján a győri járőrök perceken belül elfogták, majd előállították a Kossuth Lajos utcai férfit.

Abdán, a Dobsa téren szórakoztak egyik éjszaka tizenéves fiatalok. A hét kemény legény" a buli hevében kivágott, majd eltüzelt három, 80x120 cm-es, a téren felállított fa információs táblát. A 14-17 év közötti helyi, öttevényi és mosonszolnoki tanulók tettüket elismerték, mellyel mintegy 150.000,-Ft kárt okoztak a táblákat kihelyező egyesületnek.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.