Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2021. December 13. 12:46, hétfő | Helyi

Csúszásveszély lehet a vízpartokon

Csúszásveszély lehet a vízpartokon

A Győr-Szol arra hívja fel a figyelmet, hogy a télies időjárás, a havazás miatt csúszásveszély alakulhat ki a vízpartokon is.

A győri folyópartok mentén, a rakpartokon több helyen figyelmeztető táblák jelzik a fokozott balesetveszélyt, így ezeket a sétálóutakat mindenki saját felelősségére használhatja. A téli időszakban érdemes fokozottan figyelniük az itt közlekedőknek, hiszen a páralecsapódás vagy hóesés miatt ezeken a helyeken könnyen előfordulhat jegesedés, még enyhébb időben is jelentős a csúszásveszély.

Nagyobb hidegben, jegesedés esetén a Győrben található városi tavakra, folyószakaszokra is vonatkozik a csúszkálás, a korcsolyázás tiltása, ezt a téli sportot a műjégpályán, illetve adventi időszakban a Dunakapu téren lehet űzni.

Címkék: győr, jég, vízpartok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.

2024. Augusztus 14. 07:14, szerda | Helyi

Az egyetem átvette a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola fenntartását

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működik tovább augusztus 1-jétől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium.