Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2015. Július 31. 14:51, péntek | Kék hírek
Forrás: Police.hu

Csütörtök este is határsértőket szállítottak le Győrben egy vonatról

Csütörtök este is határsértőket szállítottak le Győrben egy vonatról

A győri rendőrök 77 külföldi személlyel szemben intézkedtek a helyi vasútállomáson.

A járőrök 2015. július 30-án 22 óra 25 perckor egy Ausztriába tartó nemzetközi gyorsvonaton ellenőriztek 77 külföldi személyt. Az igazoltatatás során 7 szír állampolgárról megállapítást nyert, hogy úti céljuk a Vámosszabadin működő befogadóállomás volt, őket a rendőrök útbaigazították.

A további 34 szír, 15 afgán, 11 pakisztáni, 4 bangladesi, 4 indiai és 2 sierra leonei állampolgár a jogszerű magyarországi tartózkodását, valamint a továbbutazás feltételeit nem tudta igazolni. A 70 határsértőt a járőrök tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Osztályára előállították.

Címkék: Határsértők, vonat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.