Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2010. Április 06. 07:20, kedd | Sport
Forrás: NSO

Czink Melinda már az első fordulóban búcsúzott

Czink Melinda már az első fordulóban búcsúzott

Czink Melinda a harmadik helyen kiemelt szlovák Dominika Cibulková ellen kezdett a Ponte Vedrában rendezett tenisztornán, és már az első fordulóban búcsúzott a további küzdelmektől, miután 6:1, 6:4 arányú vereséget szenvedett.

Az első szett Cibulková adogatójátékával kezdődött, amelyet viszonylag simán hozott a szlovák teniszező, akinek ezután 2:1-nél volt először bréklehetősége, amelyet ki is használt. Czink Melinda megpróbálta rögtön visszavenni az elvesztett adogatást, nagyot küzdött fogadójátékában, de nem sikerült brékelnie ellenfelét, így a szlovák lány már 4:1-re vezetett. Czinknek a szettben már nem sikerült több játékot nyernie, 6:1 lett az első játszma eredménye. A magyar lány első szerváinak csak 53 százaléka volt sikeres, második adogatásai mögött pedig alig szerzett pontot.

A második játszma nem kezdődött jól a magyar lány számára: rögtön elbukta adogatását. Ez azonban nem vette el a kedvét, azonnal kiegyenlített. Cibulková viszont folytatta a brékek sorát, ismét elvette Czink adogatását, majd hozta sajátját is. Czinknek ekkor sikerült hosszú idő után ismét játékot nyerni saját adogatásából, de Cibulková brékelőnye megmaradt, 6:4-re nyerte meg a második játszmát, ezzel sima két szettes mérkőzésen búcsúztatta Czink Melindát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.