Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2018. Március 19. 13:00, hétfő | Bulvár

Dallos Bogi Pápai Jocival folytatja

Dallos Bogi Pápai Jocival folytatja

A 7kor Nálam! Dallos Bogi lakástalkshow-ja: az M2 Petőfi TV műsorvezetője már a sorozat második évadát készíti online, azonban tévében most, március 19-én debütál a műfaj és a fél órás műsor.

Március 19-én, az első adás vendége Pápai Joci, akitől megtudhatjuk, hogy mi történt az Eurovíziós Dalfesztivál döntője előtt 10 perccel, de kiderül az is, hogy mit rejtett a hangszeren kívül a gitártáskája tizenévesen. Joci vall az igaz szerelemről, a lelkiismeretről, családról és karrierről, valamint arról, hogy a mai napig nem tudja könnyek nélkül elénekelni az Origót.

A beszélgetésből kiderül, hogy egy pillanat alatt rájött, hogy kivel akar csavarogni 30-40 éven át. Beszél a lelkiismeretről és arról, hogy ki Magyarország legjobb kamuangol énekese, és megtudjuk, hogy a gitár még mindig a legrövidebb út egy lány szívéhez. Kiderül, hogy imád játszani, és ha lehetne, akkor folyton ezt tenné.

7kor Nálam! – Dallos Bogi műsorát március 19-től minden hétfőn 21.05-től elsőként az M2 Petőfi TV műsorán, majd a csatorna YouTube oldalán láthatják a nézők.

Kép: kozepsuli.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.