Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. November 22. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Damu Roland retteg - már várnak rá a börtönben

Damu Roland retteg - már várnak rá a börtönben

Damu Rolandnak nem csupán a lelkiismeretével kell szembenéznie a cellában, ahová került, miután a gyanú szerint megverte és megerőszakolta korábbi barátnőjét. A törvény mellett ugyanis rabtársai sem nézik jó szemmel, hogy fölös energi

Rettegve vár sorsára a fogdában a szombaton harminc napig előzetes letartóztatásba helyezett Damu Roland. Az ugyanis már most nyilvánvaló, hogy az intézményben raboskodó társai nem zárták a szívükbe a színészt. A Napi Ásznak az egyik fegyőr elárulta: társaival kötelességtudásból ugyan megvédik a színészt, de szívük szerint betennék őt egy több személyes cellába, hogy átérezze azt a kiszolgáltatottságot, amit P. Tímea érzett az ütlegek sora alatt.

"Damu egyelőre a vendégszeretetünket élvezi, ez komoly figyelmet és fegyelmet igényel tőlünk is. Figyelmet azért, mert a többi rab pontosan tudja, hogy miért került be, és az ő világukban egy nőverőnek nem sok becsülete van, így folyamatosan hallani olyan felhangokat, hogy egyesek szívesen összemérnék vele erejüket. Fegyelmet pedig azért, mert a mi dolgunk nem csupán az őrzése, de a védelme is, és meg kell vallanom, ezt jelen esetben nem éppen szívből tesszük. Azt hiszem, mindannyiunk fejében megfordul a gondolat, hogy össze kéne őt ereszteni a saját súlycsoportjával, hogy ott is fitogtathassa erejét egy kicsit" - nyilatkozta a neve elhallgatását kérő fegyőr, aki elárulta: az csak ront Damu helyzetén, hogy rosszfiút alakított a TV2 napi sorozatában.

"Az igazi rosszfiúk különösen ki vannak éhezve rá, mivel az ő hírnevüket rontja azzal, hogy nőket ver. Ezért többen érzik úgy, hogy egy-két atyai pofonnal átnevelik olyanná, hogy méltó legyen Várnagy Előd szerepére" - fűzte hozzá az informátor.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült