Városlista
2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2010. Január 13. 07:48, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Dánielnek nem lesz új műsora

Dánielnek nem lesz új műsora

Nemrég még arról nyilatkoztak az RTL Klubnál, mennyire sikeres Benkő Dániel műsora, most pedig megtudtuk, a lantművész hiába teljesített jól, mégsem lesz újabb műsora. A legtöbben tagadták, vagy éppen leszólták, a tény azonban az, hog

Talán éppen ezért mindenki arra számított, hogy az RTL Klub esetleg újabb produkciót épít a lantművészre. Ehhez képest Rényi Ádám, a csatorna kommunikációs igazgatója a StoryOnline érdeklődésére elmondta: mostanában nem terveznek új produkciót Benkő Dániellel. Hozzátette: a lantművész műsora arról szólt, hogy feleséget keres, akit meg is talált, így a showt nem lehet tovább folytatni.

Benkőnek mennie kell. Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 23. 15:00, csütörtök | Bulvár

Ronaldo vezet Messi előtt a kereseti listán

Cristiano Ronaldo vezeti a 2021/22-es idény legjobban kereső labdarúgóinak lajstromát Lionel Messi előtt a Forbes gazdasági magazin legfrissebb összeállításában.

2021. Szeptember 21. 13:06, kedd | Bulvár

Milák Kristóf még szokja az új légkört

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, Milák Kristóf szerint új edzőjével, Virth Balázzsal elkövetkezendő időszakban elsősorban emberileg és szakmailag kell megismerniük egymást.

2021. Szeptember 20. 13:02, hétfő | Bulvár

Méhek öltek meg 63 veszélyeztetett pingvint Dél-Afrikában

Méhraj ölt meg 63 veszélyeztetett pingvint a dél-afrikai Fokvároshoz közeli tengerparton.

2021. Szeptember 17. 15:09, péntek | Bulvár

Évtizedekkel vízbe dobása után ért partot Hawaiin egy japán palackposta

Japán középiskolások dobták a tengerbe 37 éve azt a vizespalackot, amely 6 ezer kilométerrel távolabb, Hawaiin sodródott partra idén nyáron - írta The Guardian online kiadása pénteken.