Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2011. November 30. 15:30, szerda | Helyi
Forrás: Győr-Szol Zrt.

December elsején indul a karácsonyi vásár Győrben

December elsején indul a karácsonyi vásár Győrben

Egyeztetést tartottak szerdán az Árkád melletti piacot és a Vásárcsarnokot üzemeltető GYŐR-SZOL Zrt. munkatársai és a kereskedők.

A megbeszélés eredményeként véglegessé vált, hogy az új piac helyszínén december 1-től december 24-ig tart majd a naponta 9 és 16 óra között nyitva tartó karácsonyi vásár. Az üzemeltető GYŐR-SZOL Zrt. hirdetésekkel fogja népszerűsíteni a karácsonyi vásárt, ezzel együtt törekszik a piaci komfort javítására.

A Móricz Zsigmond alsó rakpart funkcióváltása miatt a karácsonyfa vásár is ide költözik, a fenyőfákat az új piac P+R parkolójában december 10-től lehet megtekinteni illetve megvásárolni. A gyűlés végén a kereskedők elmondták: bíznak a jó vásárban.
Így tesz másokkal együtt a kabátokat és felső ruházatot áruló Parádi Sándor is, aki lapunknak elmondta: ez lesz az első karácsonyi vásár az új helyszínen, de reménykedik, hogy számításai beválnak.
Hasonlóképpen vélekedik az immár huszonöt éve piacozó Bugár Pálné is, a pecsenyesütőben finom sült kolbászt, hurkát és sült halat kínáló kereskedő optimizmusát az eddigi tapasztalatokra alapozza, elmondása szerint korábbi törzsvevői az Árkád melletti piacon is rendszeresen felkeresik büfékocsiját. A piac reklámozását nagyon jó ötletnek tartja.

A Herman Ottó úti vásárcsarnokban a karácsonyi vásár december 1 és december 24-e között naponta 6 és 16 óra között lesz. Újdonság, hogy a Vásárcsarnokban hallható karácsonyi dallamok idén már az épület előtti piactéren is felcsendülnek. A Vásárcsarnokban egyenruhás biztonsági személyzet is segíti az értékek megőrzését.

Címkék: Győr-Szol Zrt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.

2024. Augusztus 14. 07:14, szerda | Helyi

Az egyetem átvette a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola fenntartását

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működik tovább augusztus 1-jétől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium.