Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Július 05. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Delhusa kihagyná az erotikát

Delhusa kihagyná az erotikát

Delhusa Gjon máris kijelentette, a hamarosan induló társkereső műsorában nem lesz erotika. De vajon így sikeres lehet a produkció, hozza majd a várt nézettséget? És egyáltalán, megtagadhatja a szexet az énekes?

Mint ismeretes, Benkő Dániel feleségkereső show-jára nagyon sokan kíváncsiak voltak. A lantművész azonban mindent bevetett a siker érdekében, attól sem riadt vissza, hogy kamerák előtt szexeljen, amihez persze partnereket is talált. Talán éppen ettől volt annyira nézett a műsor, amely nem csak szórakoztatott, de provokált is. Az adásból kimaradt, még pikánsabb részekre is sokan rákattintottak az RTL KLub honlapján.

A lantművész arra a kérdésre, miszerint Delhusa műsora sikeres lehet-e erotika nélkül, igencsak diszkrét választ adott. Úgy véli, ezen a területen példát mutatott és iskolát alapított. Véleménye szerint nagyon nagy arcnak kell lennie annak, aki erről az útról le akar térni.

Kérdés persze, ha Delhusa Gjon nem vállalja be a hasonlóan merész dolgokat, vajon meddig lehet érdekes a nézők számára? Kolosi Pétert, az RTL Klub programigazgatóját arról kérdeztük, mit várnak el újdonsült sztárjuktól? Kolosi a StoryOnline-nak elmondta: azt, hogy mi lesz a műsorban, a szerkesztőkre bízza és úgy véli, Delhusa Gjon is ezt teszi majd.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült