Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Április 13. 07:47, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Demi lánya beterpesztett

Demi lánya beterpesztett

Rumer Willisnek végre sikerült elérnie, hogy többen fotózzák őt, mint szemrevaló anyukáját, Demi Moore-t, és ehhez csak bugyit kellett villantania.

Az egész Willis-Moore-Kutcher klán tiszteletét tette Demi új filmjének premierjén, de kivételesen nem a negyvenhét éves anyuka tökéletes teste volt a leglátványosabb dolog. Legnagyobb lánya, Rumer ugyanis nem túl nőiesen oldotta meg a kocsiból való kiszállást, és a szétrakott lábai között megvillant a bugyija. Egy ilyen eseménytől pedig megvesznek a fotósok, így mindegyik a balhés sztárcsemete körül kattintgatott. Demi pedig nem túl őszinte mosollyal ölelgette Ashtont a vörös szőnyegen, és várta a paparazzik visszatértét. A kellemetlenségeket viszont könnyen elkerülhette volna, ha érkezéskor hasonlóan produkál, mint lánya, és nem fogja össze ügyesen a ruháját.


Rumer pedig dicséretet érdemel, hiszen volt rajta alsónemű, ami meglepő, hiszen Paris és Lindsay mellett szocializálódott. Bár sokáig nem bírta a partikirálynők között, de azért így is ragadt rá bőven a tudásból. Képes minden méltóságát elinni bulizás közben, leszbikus szerepet játszott, és még a mostohaapjába is szerelmes volt egy ideig.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.