Városlista
2024. június 26, szerda - János

Hírek

2011. Március 27. 14:37, vasárnap | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Denaturált szeszből kotyvasztott pálinkát

Denaturált szeszből kotyvasztott pálinkát

Aroma hozzáadásával, denaturált szeszből készített pálinkát a gyanú szerint az a bánhorváti férfi, akinek lakásából csaknem 300 liter szeszes italt foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a napokban. A lefoglalt a

Varga Zoltán a NAV észak-magyarországi regionális szóvivője a Független Hírügynökséggel vasárnap azt közölte: az ellenőrzéskor a férfi lakásának pincéjében bukkantak rá a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei a jamaicai rum és császárkörte aromával bekevert szeszes italokra.

A 48 éves férfi lakásán egy legálisan megvásárolt lepárló berendezést is találtak a pénzügyőrök. A férfi lakásán talált 300 liter szeszes italt ezért lefoglalták a pénzügyőrök, ellene jövedéki termékkel való visszaélés bűncselekménye miatt eljárás indult. A büntetés mellett egyébként a férfi 800 ezer forintos jövedéki bírságra is számíthat - mondta a szóvivő.

Független Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 10:39, kedd | Kék hírek

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő magyar nőt

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő 41 éves magyar nőt - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kedden a police.hu oldalon.

2024. Június 25. 10:36, kedd | Kék hírek

Vonatokon, pályaudvarokon tart 24 órás ellenőrzést csütörtök reggeltől a rendőrség

Egy európai akció keretében tart ellenőrzést a rendőrség csütörtök reggeltől péntek reggelig vonatokon és pályaudvarokon - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedden a police.hu oldalon.

2024. Június 24. 12:24, hétfő | Kék hírek

Meghalt a vonattal ütköző autó mindhárom utasa Méránál

Mindhárom utasa meghalt annak az autónak, amely személyvonattal ütközött hétfő reggel a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Méra közelében - közölte a MÁV Zrt. a Facebook-oldalán.