Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Május 13. 14:31, csütörtök | Bulvár
Forrás: Kék-Ezüst Kommunikáció

Dívák éjszakája: főszerepben a NŐ

Dívák éjszakája: főszerepben a NŐ

Dívák éjszakája néven különleges rendezvénysorozat indult útjára. A divatbemutatóval egybekötött jótékonysági esemény megálmodója, Tórizs Hajnalka a nőt szerette volna a középpontba állítani, ezért a Dívák éjszakáján minden

Tórizs Hajnalka sminkmester néhány éve már több alkalommal szervezett vidéken Női Nap elnevezésű kiállítást és vásárt; most ezt a kezdeményezést folytatja, és teljesíti ki a fővárosban.

 

„A Dívák éjszakáján a hölgyeké volt a főszerep, számos olyan dologgal találkozhatott a közönség, ami a szépségápolásról, az egészséges életmódról, egy kis „bűnözésről" - csokik és sütemények formájában, valamint a divatról szólt. Pásztor Anni látványos show keretében mutatta be legújabb, virágvarázs kollekcióját; a műsort kubai táncosok tették tüzessé. A Dívák éjszakája mindezek mellett egy támogatói est is, a tombolákból befolyt több százezres nagyságrendű összeget az anyaotthonok támogatására ajánlottuk fel. Személyes indíttatás miatt döntöttünk az anyaotthonok mellett, hiszen sajnos az én életemben is volt olyan időszak, amikor szükségem lett volna a segítségre" - mondja Tórizs Hajnalka, a Dívák éjszakája megálmodója.


Az eseményen több szépségkirálynő és ismert modell felvonult, erősítve ezzel a nőiesség és szépség üzenetét. Az est háziasszonya Horváth Éva volt, Freire Szilvi virágvarázs összeállításban, Kis Hegedűs Réka pedig pink menyasszonyként vonult végig a kifutón.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.