Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. Február 19. 15:30, vasárnap | PR
Forrás: Harmónia Szépségszalon

Dizájn váltás a harmónia jegyében

Dizájn váltás a harmónia jegyében

Még több kényeztető szolgáltatással várja vendégeit a megújult Harmónia Szépségszalon Győrben, a Nagy Imre u. 50/A- ban.

Immár két rendkívül kreatív fodrász, két műkörmös, három masszőr és két kozmetikus hozza formába a testet és lelket, hogy felfrissülve, megszépülve, kellemes magabiztossággal lépjünk ki a szalon ajtaján. Ebben segít az infra és finn szauna is.

A szépségszalon vezetője, Harsányi Ilona hét éve sajátította el a masszőr mesterséget, az aromaterápiás, relaxációs, thai, svéd, talp, wellness masszázs birodalmába vezeti be vendégeit, kinek mi esik jól, mi az igénye. Vannak különlegességek is, mint a csokoládés masszázs, de ilyen a kávézaccos, kókuszos, vagy tengeri sóoldatos testradírozás is, ami után bőrünk selymes és üde lesz. A lávaköves masszázs pedig a lelket is melegíti, feltölti. Legújabb szolgáltatásuk a szinkron masszázs, ahol két masszőr foglalkozik az együtt érkező párokkal (barát-barátnő, férj-feleség, anya-lánya, barátnő-barátnő, stb.), mely meglepetés is lehet Valentin-napra, születésnapra, házassági évfordulóra, vagy bármiféle alkalomra.

Icusból végtelen nyugalom árad, meg is kérdeztem, hogy honnan merít erőt, boldogságot. Mosolyogva mondja, hogy ő tulajdonképpen Reiki mester, sokan azért fordulnak hozzá, hogy feltöltődjenek, beszélgessenek a mindennapi gondokról, amit Icus szép lassan, észrevétlenül le is vesz a vállukról. Bezárt falak mögött, ahol senki más nem hallja a sorsokat, bánatokat, azok szépen el is tűnnek, enyhülnek vagy meg is oldódnak.

Ez az a hely, ahol megpihenhetünk. Akár aktívan is, hiszen indul a társastánc oktatás Müller Ervinnel, a Győri Balett örökös tagjával.

Gondoltak az időskorúakra is, igény szerint időstornát tartanak, de baba- mama és kismama torna is indul. A gerinctorna áldásos hatása már bizonyított, most a Harmónia Szépségszalonban is részt vehet rajta bárki.

A téli hidegben megfáradt bőrt, a sapka alá rejtett hajat itt újraélesztheti, kezeit ápolttá varázsoltathatja, úgy, hogy közben lelke is felfrissül!

Keresse fel a Harmónia Szépségszalont a Nagy Imre u. 50/A-ban!

HARMÓNIA SZÉPSÉGSZALON ( a régi Csibi Stúdió helyén)
Cím: 9024 Győr, Nagy Imre u. 50/A Tel: 06-96/417-195

Varga Róbert (tel: 20/547-9976): Női, Férfi, Gyermek Fodrász

Béres Bada (tel: 70/508-5844): Női, Férfi, Gyermek Fodrász

Stoiber-Vass Éva (tel: 30/552-8984): Kozmetikus, elektro-szakkozmetikus, cellulit-terapeuta

Farkas Linda (tel: 30/3489-438): Kozmetikus, cellulit-terapeuta

Kovács Zsuzsa (tel: 20/514-9302): Műkörmös, gyógypedikűr, benőtt köröm specialista

Vinkovics Eszter (Üzletvezető helyettes) (tel: 30/689-8615): Műkörmös, pedikűr, manikűr , műköröm, parafinos kéz és lábápolás

Radekné Kocsis Krisztina (tel:70/5210-104): Gyógymasszőr, svéd, gyógy, sport, lazító-frissítő, csokoládé varázs, talp, alakformáló-zsírégető és celluit, jáde köves masszázs

Harsányi Ilona (Üzletvezető) (tel:30/827-7013): Masszőr, Reiki mester, aromaterápiás és relaxációs, frissítő, sport, svéd, talp, thai és szeretet, csokoládés varázs, kleopátra (kókuszos és kávézaccos), láva köves, alakformáló-zsírégető és cellulit masszázs, csakrafeltöltés és auratisztítás, kézrátételes gyógyítás, meditációs lélekgyógyítás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.