Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2021. Április 19. 16:12, hétfő | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Dobogóval mutatkoztak be Vogel Adriék a magyar márkakupában

Dobogóval mutatkoztak be Vogel Adriék a magyar márkakupában

Harmadik hellyel kezdte meg a raliszezont a 2020-ban háromszorosan is az Év magyar női autóversenyzője címmel kitüntetett Vogel Adrienn.

Navigátorával, Notheisz Ivettel az I Therwoolin Boldogkő Rally-n új autóval, új sorozatban debütáltak, és rögtön a dobogón végeztek a Peugeot 208 Rally Cup Hungary mezőnyében. A 2WD kategóriát az összetett ötödik helyén zárta a női páros.

“A tanulásról, összeszokásról szólt nekünk a verseny, hiszen csak keveset tudtuk tesztelni a Peugeot-t. Nem tudtuk, hogyan fog viselkedni a tempós, dobálós szakaszokon, amikkel tele voltak a gyorsaságik ezen a hétvégén. Az első körben már kezdtem megszokni az autó mozgását, a második körre aztán állítottunk rajta kicsit, amitől még jobb lett, így egyre jobban bíztam benne. Az elsődleges célunk az volt, hogy magunkhoz képest fejlődjünk körről-körre, majd az, hogy megtartsuk a dobogós helyezésünket. Elég változóak voltak a körülmények, ami nem könnyítette meg a versenyzők dolgát. Mivel egy versenyen nyolc Pirelli abroncsot használhattunk, a gumitaktikára is nagyon kellett figyelni. Jól éreztünk magunkat, erős versenytársaink vannak a kupában, akik folyamatosan ösztönöznek a fejlődésre. A csapat és a szervizháttér profi.

Köszönöm a támogatóinknak és a szurkolóinknak is, hogy mellettünk állnak” - foglalta össze első Peugeot-s tapasztalatait Vogel Adri.

- Roger Racing Team -

Címkék: autósport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.