Városlista
2024. augusztus 7, szerda - Ibolya

Hírek

2014. Március 02. 12:28, vasárnap | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Dobrády Ákos: Tényleg nem pontozunk le senkit

Dobrády Ákos: Tényleg nem pontozunk le senkit

Viszont Kasza nem mosolyog akárkire!

Kasza Tibi és Dobrády Ákos szerint televízión keresztül sokkal jobban kijönnek a hibák, mint élőben A Nagy Duett stúdiójában ülve. Az énekes show-műsor férfi zsűritagjai a TV2 Mokkájában meséltek a sztárpárosok produkcióiról és a sokszor vitatott pontozásról.

- Olyanok vagyunk, mint az igazmondók. Szerintem sokan rajta vannak a jó úton, még mindig van egy-két pár, aki még egy kicsit biztonságibbat nyomat, de ők is be fognak bátorodni, biztos vagyok benne, különben nem fogják kapni a mosolyokat és a szép gondolatokat - magyarázta a reggeli műsorban Kasza Tibi.

- Tényleg nem pontozunk le senkit. Ezt sokszor elmondtam. Ott ülünk a székben és ezt egyszerűen lehet érezni. Mi csak rá hagyatkozunk az érzéseinkre. Az ember vagy végighallgat egy produkciót és arról lesz valami véleménye, vagy teljesen extázisba jön attól, amit lát és hall - fűzte hozzá Dobrády Ákos.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.