Városlista
2024. szeptember 1, vasárnap - Egon

Hírek

2010. Május 20. 07:03, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Döntetlen a Loki ellen

Döntetlen a Loki ellen

A címvédő Debrecen otthonába látogatott az ETO a Soproni liga hétközi fordulójában és egy változatos jó iramú mérkőzésen 0-0-s döntetlent játszottak egymással a

A nulla- nullás eredmény azt is jelenti, hogy a ligában még semmi sem dőlt el, hiszen a jelenleg 2. helyen álló Videoton is pontot veszített Az jpest ellen, így az ETO bronzérme sem biztos az utolsó forduló előtt.

Herczeg András: - Változatos mérkőzést játszottunk, mindkét oldalon voltak lehetőségek. Sajnálom a kiállítást, amivel nehéz helyzetbe hoztuk magunkat. Igazságos eredmény született.
Pintér Attila: - Jól játszott a csapat, sok lehetőségünk volt, de a kapus az utolsó pillanatban mindig hárítani tudott. Egy nagyon szervezett csapattal játszottunk. Mindent elkövettünk a győzelemért, de sajnos nem sikerült.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 31. 09:11, szombat | Helyi

Keglovich-kupa: kiesett a Győrszentiván és a Bácsa

Az alacsonyabb osztályú Ásványráró és a Győrasszonyfa megtréfálta a papíron erősebbet a Keglovich László Vármegyei Kupa 3. fordulójában.

2024. Augusztus 31. 08:14, szombat | Helyi

Egy osztállyal kevesebb iskolakezdő: még éretlenek voltak

Jóval kevesebb az elsős gyerek Jánossomorján a megszokottnál: kettő helyett csak egy osztály indul a központi iskolában, egy pedig a tagiskolában.

2024. Augusztus 31. 07:10, szombat | Helyi

Félresikerült túra, fél kenuval jöttek vissza a vendégek

Idén már a második kenuja törik el a szigetközi víztúráztatással foglalkozó Szürkehódosoknak. A képen láthatónak csak az egyik fele van meg, a vendégek így hozták vissza.

2024. Augusztus 30. 09:15, péntek | Helyi

Benkovich Ferenc visszatér, de nem Győrben, Bezenyén misézik

A kényszernyugdíjazott plébános tartja jövő vasárnap a búcsúi szentmisét a bezenyei Kisboldogasszony templomban, a szertartás délelőtt 10.00 órakor kezdődik.