Városlista
2023. december 1, péntek - Elza

Hírek

2010. Február 25. 07:43, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Dopeman bemutatta új barátnőjét

Dopeman bemutatta új barátnőjét

Székely Imolával érkezett a TV2 Mokkájában Dopeman. Mint ismeretes, a rapper nemrégiben szakított gyermeke édesanyjával. Noha már akkoriban összehozták Imolával, ám Dopeman ekkor még tagadta, hogy bármi is lenne közöttük.

Másfél hónapja alkot egy párt Imola és Dopeman. Claudia viccesen azt firtatta, vajon a lány, mit szeret leginkább párjában. Imola elmondta, hogy egyformán odavan Dopeman őrült-bolond oldaláért, és a filozofálós énjéért is, amit a nagyközönség általában nem ismer.

A férfi azt is megosztotta a nézőkkel, hogy nagyon jókat beszélgetnek párjával, ráadásul lángol-szárnyal a szerelmük, hiszen még csak másfél hónapja vannak együtt.
Kárász Robi hozzátette, hogy úgy hírlik, Imola és a zenész megismerkedésekor Dopeman be volt rúgva. A lány ezen jókat mosolygott, és megjegyezte, hogy ez elég gyakori párjánál.


Ezek érdekelhetnek még

2023. November 28. 13:40, kedd | Bulvár

Koronavírus - 3 éves késéssel kapták meg a maszkokat egy romániai város iskolájában

A romániai Galac (Galati) városában hároméves késéssel, az utóbbi hetekben kapták meg az iskolák a koronavírus-járvány elleni védekezéshez beszerzett maszkokat és más védőfelszereléseket

2023. November 27. 14:21, hétfő | Bulvár

Felállították az ország karácsonyfáját az Országház előtt

Az ország karácsonyfáját állítják fel daruval tűzoltók az Országház előtt 2023. november 27-én.

2023. November 27. 06:00, hétfő | Bulvár

Kivágták az ország karácsonyfáját

2023. November 26. 07:40, vasárnap | Bulvár

Megkéselték börtönében a George Floyd-gyilkosság miatt elítélt volt rendőrt

Az amerikai hatóságok szombaton megerősítették, hogy Derek Chauvin, a George Floyd halála miatt elítélt volt rendőrtiszt késelés miatt súlyosan megsérült arizonai börtönében.