Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Május 12. 07:48, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Dopeman csajozik?

Dopeman csajozik?

Nem fér a bőrébe Dopeman. A zűrös magánéletéről is ismert rapper nemrégiben döntött úgy, hogy ismét összeköltözik gyermeke édesanyjával, ám nem úgy tűnik, mintha komolyan gondolná a hűséget. A TV2 Aktívjának kamerái rögzített

A Miss Gogo Hungary versenyen vett részt Dopeman. A zenész szebbnél-szebb lányokat pontozott, és közben gyönyörködött formás idomaikban. Egy idő után azonban megunta a nézelődést, és tapintás útján is meggyőződött arról, hogy mennyire csinosak a táncoslányok. Kíváncsiak vagyunk arra, hogy mit szól mindehhez Dopeman gyermekének édesanyja, hiszen nem igazán szokványos, ha egy békülő félben lévő pár férfitagja ily' módon múlatja az időt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.