Városlista
2021. október 18, hétfő - Lukács

Hírek

2010. Január 31. 07:06, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Dopeman:"Megszakad a szívem a kislányomért"

Dopeman:"Megszakad a szívem a kislányomért"

Mint már megírtuk, Dopeman tavaly év végén elhagyta családját. A zenész állítja, nem egy harmadik miatt romlott meg a kapcsolata párjával. Dopeman azt állítja, hogy szenvedélyes szerelmük féltékenységi drámákba torkollott, ami egyikő

Dopeman a Bestnek beszélt arról, miért is nem tudnak együtt élni gyermeke édesanyjával.
"A világlátásunk, a családról, a gyereknevelésről vallotta felfogásunk annyira különbözött, hogy már-már véget is vetettünk a kapcsolatunknak" - nyilatkozta a kezdetekről a zenész. Csakhogy éppen akkor esett a párom teherbe, majd megszületett a kislányunk, a most két és fél éves Fanni, és ez mindent megváltoztatott. Eszembe sem jutott, hogy ne folytassuk együtt, pedig tudtam, hogy vannak gondjaink. Azt is mondhatom, hogy ha nincs a kislányunk, már biztosan nem vagyunk együtt" - vallja.

Az azonban kérdéses, hogyan viseli mindezt a kis Fanny. Dopeman szerint a gyereknek is jobb, hogy nem látja veszekedni a szüleit.
" Hogy hogyan tovább, még nem tudom. Ez most nehéz időszak, úrrá kell lennünk a helyzeten. Remélem, a párom is belátja, hogy a gyereknek mindkét szülőjére nagyon nagy szüksége van. Bízom benne, hogy semmiféle akadályt nem gördít majd az elé, hogy maximálisan részt vehessek továbbra is Fannika életében" - meséli.

Részletek a Bestben!


Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 17. 16:05, vasárnap | Bulvár

Visszatért a világ első játékfilmes forgatócsoportja a Nemzetközi Űrállomásról

Visszatért a Földre vasárnap a világ első forgatócsoportja, amely játékfilmen dolgozott a világűrben.

2021. Október 16. 08:47, szombat | Bulvár

A Coldplay környezetbarát világturnét tervez jövőre

A Coldplay együttes vállalta, hogy 2022-es világturnéja 50 százalékkal alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással jár majd, mint 2016-os turnéja.

2021. Október 13. 08:51, szerda | Bulvár

Indul a jelentkezés A Dal 2022-ra, élő lesz a zenei kíséret

November 15-ig lehet jelentkezni A Dalba, a köztelevízió zenés produkciójába. Az immár tizenegyedik évadjához ért dalválasztó válogatóiba ismét negyven dal jut, 2022-ben először lesz élő a zenei kíséret.

2021. Október 12. 16:07, kedd | Bulvár

Fegyveres betörők luxuscikkeket raboltak a volt Juventus-játékos lakásából

Fegyveres betörők mintegy 300 ezer euró (108,5 millió forint) értékben luxuscikkeket vittek el az OGC Nice gaboni válogatott labdarúgója, Mario Lemina lakásából.