Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Július 12. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Dopeman nyugtatja a csajokat: továbbra is irántuk érdeklődik

Dopeman nyugtatja a csajokat: továbbra is irántuk érdeklődik

Dopeman úgy gondolja, néha valamivel fel kell dobni az unalmas hétköznapokat. Nemrég egy zenei díjátadón talán ezért történhetett meg az a jelenet, ahol saját fiútestvére nyomott egy csókot a szájára. A fotó persze azonnal elterjedt az

"Erőszakot követtek el rajtam. Ám a viccet félretéve A keresztapa második részében a Corleone testvérek a bizalom és a legnagyobb összetartozás jelképeként csókolják meg egymást. Nem lettünk sem köcsögök, sem kancsók. Továbbra is mély tisztelettel áldozunk a szent kehely előtt" - célzott Dopeman a női nemre, és elismerte: csupán hülyéskedtek a csókkal.


STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült