Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. Október 19. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Dorkát teljesen átalakították

Dorkát teljesen átalakították

Shodeinde Dóri teljesen átalakult. Az RTL Klub X-Faktor című műsorának 19 éves versenyzőjéből igazi dívát faragtak a szombati élő show-ra.

Dorkát kismamaként ismerte meg a közönség. Hiába volt várandós, így is szinte mindenki kislányos bája miatt zárta szívébe a 19 éves anyukát. Miután megszült, szinte csinosabb lett, mint valaha, így nem volt túl nehéz igazi dívát csinálni belőle. Korábban azt is elmondta, hogy sokakkal ellentétben ő a terhessége alatt nem hízott, hanem leadott néhány kilót.

Amikor Dóri szombaton az X-Faktor színpadára állt, szinte rá sem ismertünk. Haját eddig mindig kontyban hordta, most végre láthattuk milyen jól állnak neki a laza loknik. A fiatal anyuka a StoryOnline-nak elmondta, nagyon hálás a stylistoknak, akik igazi nővé alakították.

"A férjem teljesen kész volt, amikor meglátott. Nagyon tetszett neki a smink, a frizura és az új stílusom. Elárulta, hogy újra belém szeretett" - mesélte mosolyogva az X-Faktor versenyzője, akinek nem csak a külseje, de a hangja is megváltozott, mióta világra hozta kislányát. Állítása szerint korábban csak "levegősen dúdolgatott", most azonban teljes erőbedobással képes énekelni. Úgy véli, emiatt sokkal jobbak az esélyei is.

Ráadásul Dóri életét nem csupán a tehetségkutató műsor fordította fel fenekestől. Néhány hete édesanya lett, ami szintén óriási kihívás számára. Dorka azonban jó példa arra, hogy egyszerre lehet valaki édesanya és a karrierjét is építheti. A fiatal versenyzőnek szerencséje van kislányával, ugyanis nagyon jó baba, nem zavarja anyukáját felkészülés közben sem, pedig rendszeresen ott van vele a Corvin sétányon. Hétvégén például az élő show-ra is magával vitte édesapja a kis Lizát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült