Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2010. Április 17. 07:41, szombat | Sport
Forrás: HírTV

Drámai baleset a Forma-1 szabadedzésén

Drámai baleset a Forma-1 szabadedzésén

A McLarenek és a Mercedesek uralták a pénteki napot a Forma-1-es Kínai Nagydíj két szabadedzésén. Sebastien Buemi drámai defektet kapott, a célegyenesben váratlanul leszakadt két kereke és a gumifalnak csapódott. Fernando Alonsónak sem kedv

Az első tréningen a világbajnoki címvédő Jenson Button volt a leggyorsabb a McLarennel, második lett Rosberg a Mercedesszel, harmadik helyen Button csapattársa, Hamilton végzett. A második szabadedzésen a két brit helyet cserélt egymással, ezúttal Hamilton nyert, és Button lett harmadik, a német Rosberg ugyanúgy a második pozícióban zárta a gyakorlást.


A sanghaji első gyakorláson mindjárt valóra vált, amitől Fernando Alonso leginkább tartott. Az idén már a harmadik motor füstölt el Ferrarijában, amely nem sok jóval kecsegtet, főleg akkor, ha azt nézzük, egy pilóta egy évben nyolcat használhat és a tizenkilenc futamból négyet sem teljesített a mezőny.

A spanyol búcsúja mellett a kora reggeli edzés másik drámáját Sebastien Buemi balesete jelentette. A svájci Torro Rossójáról a célegyenesben váratlanul mindkét kerék leszakadt egy defekt után, így autójával tehetetlenül csapódott a szalagkorlátnak, majd a gumifalba. A bukás után tíz percig lengett a piros zászló, és hiába engedték újra pályára az autókat, Jenson Button 1:36.677 perces idejét senki sem tudta túlszárnyalni.

(hírTV, sporthirado.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.