Városlista
2022. október 6, csütörtök - Renáta

Hírek

2019. Július 30. 15:30, kedd | Belföld

Drog hatása alatt vezetett, az M3-as autópályán balesetet okozott a sofőr

Drog hatása alatt vezetett, az M3-as autópályán balesetet okozott a sofőr

Az M3-as autópálya 27. kilométerszelvényében július 27-én 17 óra után Mezőkövesd közigazgatási területén Miskolc felé haladt egy német rendszámú személygépjármű, amelyet egy dunaharaszti férfi vezetett.

A sofőr ismeretlen okból a belső szalagkorlátot átszakítva áttért a bal pályatestre, ahol autójával oldalára borult. A baleset során személyi sérülés nem történt – tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Közölték, a 44 éves dunaharaszti férfinál a helyszínen alkalmazott alkoholszonda negatív eredményt, míg a droggyorsteszt pozitív eredményt mutatott. A sofőrt vér- és vizelet-mintavételre a rendőrök előállították. L. Tamással szemben a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával járművezetés bódult állapotban vétség elkövetése miatt folytat büntetőeljárást.

Forrás: hirado.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 06. 09:25, csütörtök | Belföld

KSH: augusztusban 14,4 százalékkal nőtt az ipari termelés

Augusztusban az ipari termelés volumene 14,4 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit, munkanaphatástól megtisztítva 9,3 százalékkal emelkedett a termelés, idén augusztusban kettővel több munkanap volt, mint tavaly.

2022. Október 06. 09:18, csütörtök | Belföld

Kontár munkát végeztek a tetőfedők, ráadásul több pénzt követeltek az idős megrendelőktől

Zsarolás bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség két férfi ellen, akik munkájukért erőszakos fenyegetéssel a kialkudott összeg több mint kétszeresét követelték idős megrendelőiktől.

2022. Október 06. 08:16, csütörtök | Belföld

Aradi vértanúk - Országszerte tartanak megemlékezéseket a nemzeti gyásznapon

Országszerte és a határon túl is megemlékezéseket tartanak ma az aradi vértanúk kivégzésének 173. évfordulója, október 6. alkalmából.

2022. Október 06. 08:14, csütörtök | Belföld

A pedagógusok melletti szolidaritási tüntetést tartottak Budapesten