Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Január 12. 10:01, hétfő | Helyi
Forrás: Police.hu

Drogfogás Győrben

Drogfogás Győrben

A győri és a budapesti nyomozók összesen bruttó 11243,3 grammnyi \"anyagot\" foglaltak le.

A Győri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának beosztottjai 2015. január 9-én 10 óra 30 perckor a 81-es számú főút egyik kamion parkolójában ellenőriztek egy

Mercedes típusú járművet és a benne tartózkodókat.A személygépkocsi vezetője és utasa a nyomozók kérdéseire többször zavartan, összefüggéstelenül felelt. A felderítők a két férfi ruházatát és a jármű utasterét átvizsgálták. A jobb első ülésen helyet foglaló férfi ruházatából 1,5 millió forint készpénzt illetve a kocsi hátsó ülésről egy papírtáskában, két csomagnyi többszörösen becsomagolt, zöld színű kábítószergyanús növényi törmeléket foglaltak le. Az intézkedés alá vontak a bruttó 2214.3 gramm marihuána eredetére vonatkozóan érdemleges választ adni nem tudott.

A rendőrök a két bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.A budapesti gyanúsított lakásán a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának munkatársai további bruttó 9029 gramm zöld színű kábítószergyanús növényi törmeléket foglaltak le.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a 40 éves budapesti lakos ellen kábítószer-kereskedelem bűntett, a 38 éves győri lakos ellen kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.
A lefoglalt „anyag” hatóanyagtartalmát vegyészszakértő bevonásával vizsgálja a rendőrség.

Címkék: drog, győr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:16, hétfő | Helyi

Drónt kaptak a kisbéri rendőrök

Olyan helyekre is el tudnak általa jutni, ahová gyalog vagy autóval nem.

2024. Április 29. 08:13, hétfő | Helyi

Rózsa és Ibolya a Vaskakasban

Szerethet-e egy tündérlány egy emberfiút? Legyőzheti-e a szerelem az évszázados viszályt? Kitarthat-e egymás mellett két fiatal, ha az egész világ ellenük fordul?

2024. Április 29. 07:13, hétfő | Helyi

Drákói szigor jön az építkezéseknél

Szigorú szabályok írják elő októbertől, hogy mi épülhet Magyarországon.

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.