Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2017. December 02. 07:40, szombat | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Drogkereskedői hálózatot számoltak fel

Drogkereskedői hálózatot számoltak fel

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály nyomozói 5 férfit és 2 nőt fogtak el kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság nyomozói 2017. november 16-án 18 óra 50 perckor Mosonmagyaróvár belterületén ellenőrizték egy személygépjármű vezetőjét és utasát. Az autó átvizsgálásakor bruttó 18 gramm kábítószergyanús növényi maradványt találtak. A rendőrök a kocsi sofőrjét M. Erik 24 éves berettyóújfalusi lakost és női utasát elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították. A rendőrkapitányságon a 24 éves férfit kábítószer-kereskedelem bűntett, míg női utasát kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd előterjesztést tettek M. Erik előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a bíróság határozatában elrendelt.

Fenti ügyben indult nyomozás során a rendőrség látókörébe került P. Tamás 27 éves mosonmagyaróvári lakos, akinél házkutatást tartottak a nyomozók. Ennek során 13 pakett, előre kiporciózott kábítószergyanús anyagot foglaltak le. A 27 éves férfit elfogták és előállítását követően kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Az adatgyűjtések, kihallgatások és házkutatások eredményeképpen a nyomozók további 3 férfit - M. Zsolt 28 éves móri, N. Csaba 30 éves mosonmagyaróvári, valamint L. László 37 éves mosonudvari lakosokat - és 2 nőt – B. L. Rudolfné 47 éves mosonmagyaróvári és L. Rita 26 éves mosonudvari lakosokat - fogtak el és hallgattak ki gyanúsítottként kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt. L. László és felesége lakásán 2017. november 30-án tartott házkutatás alkalmával a rendőrök kábítószergyanús anyagokat – 158 darab, kék színű tablettát – foglaltak le.

A nyomozásban további 32 személy került a rendőrök látókörébe kábítószer birtoklás gyanúja miatt, az ő ellenőrzésük és kihallgatásuk jelenleg is folyamatban van.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.

2024. Május 07. 08:11, kedd | Helyi

Szenzációsak a nyúliak! – 300 méterrel hosszabb lett a palacsintakígyó, mint azt tervezték

Palacsintagilisztának tűnik már csak az eredeti cél. 410 méter hosszú palacsintát akartak tekerni eredetileg Nyúlon, de annyira belendültek, hogy meg sem álltak 740 méterig.

2024. Május 07. 07:11, kedd | Helyi

Másként érettségiztek magyarból a diákok

Magyar nyelv és irodalomból érettségiztek tegnap a diákok.

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.