Városlista
2024. augusztus 14, szerda - Marcell

Hírek

2013. Április 16. 09:17, kedd | Kék hírek
Forrás: GYŐR MRFK

Drogterjesztő és fogyasztók

Drogterjesztő és fogyasztók

Igazoltatták a járőrök az Opel Astra gépkocsi vezetőjét. A 31 éves máriakálnoki férfi autójában három alufóliás csomagban fehér port találtak a rendőrök.

Mosonmagyaróváron igazoltatták a járőrök az Opel Astra gépkocsi vezetőjét. A 31 éves máriakálnoki férfi autójában három alufóliás csomagban fehér port találtak a rendőrök. Nem sokkal ezután egy Peugeot 35 éves helybeli sofőrjét és két utasát állították meg közúti ellenőrzésre.

A gépkocsi átvizsgálásakor az utastérből marihuanás cigaretta, kábítószer gyanús növényi őrlemény és fehér por került elő. A négy férfit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a velük szemben alkalmazott drogteszt pozitív eredményt mutatott. Ellenük kábítószerrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök ezzel egyidőben egy 34 éves férfi jánossomorjai lakásán tartottak házkutatást, ahol mintegy hetven gramm speed port és digitális mérleget foglaltak le. N. István ellen kábítószerterjesztés megalapozott gyanúja miatt a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság folytatja a nyomozást.
Az intézkedés során lefoglalt kábítószer hatóanyagtartalmát vegyésszakértő vizsgálja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Kék hírek

BRFK: elfogtak két férfit, akik Forma-1-es jegyek ígéretével vertek át embereket

Elfogtak két férfit, akik a Forma-1 Magyar Nagydíjra és más rendezvényre szóló, de valójában nem létező jegyek ígéretével vertek át embereket

2024. Augusztus 13. 07:54, kedd | Kék hírek

Nagy értékben foglalt le autókat a NAV egy adócsaló cégtől

Több mint 157 millió forint értékben foglalt le autókat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy gépjármű-kereskedő cégtől, amely folytatólagosan szabálytalanul teljesítette adókötelezettségét.

2024. Augusztus 09. 08:07, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek egy iskolaőr ellen, aki egy hetedikes kislányt zaklatott