Városlista
2024. augusztus 6, kedd - Berta

Hírek

2013. December 01. 11:53, vasárnap | Helyi
Forrás: police.hu

Drótkerítést loptak a fémgyűjtők

Drótkerítést loptak a fémgyűjtők

A két férfi kerékpárja mögé akasztott kiskocsival szállította a drótkerítést, mikor az öttevényi körzeti megbízott igazoltatta őket.

Abdán, a volt virágkertészet melletti úton állított meg két férfit az öttevényi körzeti megbízott november 29-én, mikor biciklijük mögé kötött kiskocsival szállították a drótkerítést.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 23 és 35 éves győri gyanúsítottak egy jelenleg használaton kívüli ingatlan drótkerítését fogóval lebontották és feltekerték. A szállításra összekészített tíz méter széles és két méter magas drótkerítést kocsira pakolták és egy fémhulladékgyűjtő telephely felé tartottak vele, mikor a körzeti megbízott igazoltatta őket. A lopott árut a rendőrség lefoglalta és az ingatlan tulajdonosának visszaadta.

A 23 éves F. Zsolt és 35 éves társa B. Ernő a rendőrségen beismerő vallomást tett. Ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a vizsgálatot a Győri Rendőrkapitányság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 06. 09:12, kedd | Helyi

„Te életet mentesz, mi élményt adunk!”

Ezzel a felhívással véradásra buzdít a Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Vármegyei Szervezete. Véradásoddal az életmentés mellett, akár nyerhetsz is!

2024. Augusztus 06. 07:13, kedd | Helyi

Tűzifa rezsicsökkentés után: ennyibe kerül most egy köbméter

Nincs már hatósági áras tűzifa, mégsem drágább köbmétere, mint amikor rezsicsökkentettként ezrek álltak sorba érte.

2024. Augusztus 05. 09:10, hétfő | Helyi

ETO FC: Három gólos debreceni győzelem az első hazai NB I-es fordulóban

Kilenc év után újra NB I-es mérkőzésnek adott otthont az ETO Stadion, ahol a győri csapat a Debrecen gárdáját fogadta. A félidő 0-0-ás döntetlent hozott, a végén a Debrecen örülhetett: három góllal nyerte a mérkőzést.

2024. Augusztus 05. 08:11, hétfő | Helyi

Nagy volt a nyomás, jövőre távozik a nagycenki iskolaigazgató

A nagycenki iskolában több mint 300 szülő petíciót írt alá annak érdekében, hogy ne nevezzék ki újabb öt évre az iskolaigazgatót – mégis kinevezték.