Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2013. December 02. 12:48, hétfő | Bulvár
Forrás: InfoGyőr/WK

Dukai Regina bőrén egyre több a tetoválás

Dukai Regina bőrén egyre több a tetoválás

Azt mondják, aki egyszer elkezd magára tetováltatni, annak nincs megállj! Valahogy így lehet ez Dukai Reginával is, akinek a napokban már az ötödik tetoválása készült el. Azt vallja olyan motívumot, feliratot varrat magára, ami valamilyen jelentéssel bír az ő életében.

Szerelemből ne tetováltass
Akármennyire kiegyensúlyozott és céltudatos a Regina, neki is voltak mellékvágányai tetoválás terén. Amikor a Hooligans gitárosával, Tibivel alkottak egy párt, bokájukra varratták egymás nevének kezdőbetűjét. Már évekkel ezelőtt szakítottak a tetoválást viszont mindkettőjüknek még ott díszeleg a bőrén.


Igényes, helyes legyen tetoválásod
Abból adódóan, hogy a tetoválás egy életre szól, érdemes átgondolni, megtervezni és megbízható tetoválóval elkészíteni az adott mintát. Ilyenkor ne számítson a pénz vagy a barátság, mert később a tetoválás viselőjének kell szembesülnie a negatív hátrányokkal. Dukai Reginának a csuklóján szerepel a Believe felirat, amit sokan megkérdőjeleznek, hogy hibás, ugyanis az e-betű inkább a-nak néz ki. De viselője szerint nincs vele semmi baj, ez így volt megtervezve.


Egyedi tetoválás, a jó tetoválás
Minden szezonnak megvannak a maga kedvenc motívumai, olyankor hirtelen mindenki fecskét , álomcsapdát, pillangót varrat magára, és vannak az állandó tetoválások, mint szívecske, csillag, hangjegy, kereszt és még sorolhatnánk.
Dukai Regina többször választotta már a szerelem, szeretet jelképét és annak írásos változatát is. Amelyekhez a következő idézettel magyarázta, hogy mit is jelent számára:

"A szeretet megöli a félelmet, elűzi, ellehetetleníti, esélyt sem ad neki, hogy éljen. Az igazi szeretet csodákra képes... elindít valamit, ami aztán nem áll meg. Képtelenség lenne megállnia.Terjedni kezd, és bizony gyilkol: bizalmatlanságot, kételyt, félelmet, fájdalmakat. Hegeket gyógyít be, mert egyetlen mosoly, egy ölelés, egy őszinte tekintet erre képes. Elfeledtetni mindent, ami történt. Mindent, ami fájt..." Oravecz Nóra

Ahogy már említettük a napokban elkészült Regina legújabb tetoválása, ami egy háromszög. Ami a következőt jelenti számára: Háromszög: az ember három fő összetevőjét szimbolizálja: a testet, szellemet és a lelket.

FOTÓK - FACEBOOK

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).