Városlista
2024. augusztus 4, vasárnap - Domonkos

Hírek

2017. Február 09. 09:59, csütörtök | Bulvár
Forrás: hirado.hu

Duplázik a Dal - Elődöntők pénteken és szombaton 19.30-tól a Dunán!

Duplázik a Dal - Elődöntők pénteken és szombaton 19.30-tól a Dunán!

A hétvégén már az elődöntőkkel folytatódik A Dal 2017. Pénteken és szombaton is 9-9 produkció mérkőzhet meg a döntőbe jutásért.

A február 18-ai fináléba összesen 8 dal jut be. Ahogy eddig is, úgy most is a közönség dönt egy-egy produkcióról. Az előadók már most keményen próbálnak.

Reggel óta egymást váltották a fellépők a Dal színpadán. A közmédia gyártóbázisán minden a helyére került a pénteki elődöntőre. Ebben az adásban hirdetik ki a Dal felfedezettje cím nyertesét is, a szombati második elődöntőben pedig a formációké lesz a főszerep.

Mindkét elődöntőben kilenc-kilenc produkció verseng a döntőbe jutásért. A pénteki körben lép fel Kanizsa Gina, a Spoon 21, Radics Gigi, Pápai Joci, Henderson Dávid, Singh Viki és a Chase, valamint a Soulwave és a The Couple is.

És persze nem maradhat el az extra produkció a pénteki elődőntőben sem. Ezúttal Péter-Szabó Szilvia lesz a műsor vendége. Az énekesnő egy dalpremierrel, Az éj után című szerzeményével lép a színpadra.

Mindkét elődöntőt 19:30-tól a Duna és a Duna World is élőben közvetíti. A döntőt február 18-án rendezik, akkor derül ki, hogy melyik előadó képviselheti Magyarországot májusban Kijevben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.