Városlista
2021. december 5, vasárnap - Vilma

Hírek

2010. Január 12. 07:31, kedd | Sport
Forrás: HírTV

Dzsudzsák: Amikor elolvastam, majdnem elsírtam magam

Dzsudzsák: Amikor elolvastam, majdnem elsírtam magam

A Real Madridban még nem tudná elképzelni magát, de a Valencia CF vagy az Atlético Madrid már megfelelne Dzsudzsák Balázs mostani szintjének. Erről a PSV Eindhoven klasszisa beszélt az egyik holland napilapnak, amelynek azt is elárulta, bizony

Az eindhoveni csapat szellőléptű és hihetetlen lövőerejű sztárját az elmúlt hetekben számos európai együttessel hozták hírbe, a Real mellett a Paris SG, a VfL Wolfsburg és a Besiktas is kinézte. Igazán komoly ajánlatot ugyan egyik klub sem tett a PSV-nek, de szinte bizonyos, a hollandok már nem sokáig számíthatnak az egykori Loki-játékos szolgálataira. Maga az érintett sem tagadja, előbb-utóbb lépnie „kell", vagyis elérkezett az ideje a váltásnak.

„Azonnal rábólintanék az ajánlatra, ha olyan csapat hívna, mint a Valencia vagy az Atlético Madrid" - jelntette ki Dzsudzsák Balázs a Telegraaf nevű napilapnak.

Tény, mindkét spanyol együttes az európai sztárcsapatok közé tartozik, igaz, ezt elsősorban korábbi eredményeivel vívta ki magának. A két csapat kerete most is hemzseg a klasszisoktól, de egy-két szinttel elmarad a Real Madridétól.

„Azonnal édesapámat hívtam, amikor elolvastam a spanyol újság (Marca) cikkét arról, hogy figyel a Real Madrid. Majdnem elsírtam magam" - árulta el Dzsudzsák, aki úgy véli, korai lenne még erről ábrándoznia. Úgy gondolja, még nem áll készen arra, hogy egy ilyen klubhoz igazoljon.

Természetesen a magyar futballista akkor sem esne kétségbe, ha maradnia „kellene" még Hollandiában.

„Eindhoven lett a második otthonom. Rengeteget tanulhatok még a PSV-nél, még akkor is, ha az említett csapatok már magasabb szintet jelentenek. Mentalitásomhoz tartozik, hogy mindig többre vágyom."

(sporthirado.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2021. December 05. 08:03, vasárnap | Sport

Cristiano Ronaldo a 800-as, Schlosser Imre az 500-as gólhatárt érte el először

Schlosser Imre volt az első labdarúgó, aki pályafutása során 500 találatot ért el - a sportág történetével és statisztikájával foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS) szombaton közzétett listája szerint.

2021. December 05. 05:00, vasárnap | Sport

Jövünk jövőre is!

Kalandokkal tűzdelt 25. Jubileumi Mikulás Rally után beszélgetek Juhász Csabi raliversenyzővel.

2021. December 03. 10:36, péntek | Sport

Ismét egy nagyszerű győzelem!

Már a sokadik abszolút győzelmét szerezte Klausz Kristóf és Csányi Botond a 25. Mikulás Rallye-n.

2021. December 01. 14:31, szerda | Sport

Örültünk a murvának, egy darabig

Az utolsó pillanatban minden összeállt, így ott lehetett a hétvégi Mikulás Rally mezőnyében Csomós Miklós és Nagy Attila is.