Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. Január 12. 07:31, kedd | Sport
Forrás: HírTV

Dzsudzsák: Amikor elolvastam, majdnem elsírtam magam

Dzsudzsák: Amikor elolvastam, majdnem elsírtam magam

A Real Madridban még nem tudná elképzelni magát, de a Valencia CF vagy az Atlético Madrid már megfelelne Dzsudzsák Balázs mostani szintjének. Erről a PSV Eindhoven klasszisa beszélt az egyik holland napilapnak, amelynek azt is elárulta, bizony

Az eindhoveni csapat szellőléptű és hihetetlen lövőerejű sztárját az elmúlt hetekben számos európai együttessel hozták hírbe, a Real mellett a Paris SG, a VfL Wolfsburg és a Besiktas is kinézte. Igazán komoly ajánlatot ugyan egyik klub sem tett a PSV-nek, de szinte bizonyos, a hollandok már nem sokáig számíthatnak az egykori Loki-játékos szolgálataira. Maga az érintett sem tagadja, előbb-utóbb lépnie „kell", vagyis elérkezett az ideje a váltásnak.

„Azonnal rábólintanék az ajánlatra, ha olyan csapat hívna, mint a Valencia vagy az Atlético Madrid" - jelntette ki Dzsudzsák Balázs a Telegraaf nevű napilapnak.

Tény, mindkét spanyol együttes az európai sztárcsapatok közé tartozik, igaz, ezt elsősorban korábbi eredményeivel vívta ki magának. A két csapat kerete most is hemzseg a klasszisoktól, de egy-két szinttel elmarad a Real Madridétól.

„Azonnal édesapámat hívtam, amikor elolvastam a spanyol újság (Marca) cikkét arról, hogy figyel a Real Madrid. Majdnem elsírtam magam" - árulta el Dzsudzsák, aki úgy véli, korai lenne még erről ábrándoznia. Úgy gondolja, még nem áll készen arra, hogy egy ilyen klubhoz igazoljon.

Természetesen a magyar futballista akkor sem esne kétségbe, ha maradnia „kellene" még Hollandiában.

„Eindhoven lett a második otthonom. Rengeteget tanulhatok még a PSV-nél, még akkor is, ha az említett csapatok már magasabb szintet jelentenek. Mentalitásomhoz tartozik, hogy mindig többre vágyom."

(sporthirado.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.